Ανθή Βούλγαρη – Αρναούτογλου: Το bullying, οι δυσκολίες και το viral βίντεο

LIFESTYLE

Ανθή Βούλγαρη – Αρναούτογλου: Το bullying, οι δυσκολίες και το viral βίντεο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ανθή Βούλγαρη - Αρναούτογλου: Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show την Ανθή Βούλγαρη.

24.02.2021 | 21:33

Σήμερα στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο The 2Night Show την Ανθή Βούλγαρη. Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του Mega, που έγινε viral μέσα από τον απολαυστικό διάλογο που είχε με τον ρεμπέτη Κουτσαβάκη, για το παράνομο κορονο-πάρτι, έρχεται για πρώτη φορά στην παρέα της εκπομπής. Μια έκπληξη με πολλά μπαλόνια, αλλά χωρίς κλόουν!!!

Μεταξύ άλλων, η δημοσιογράφος θυμάται τα σχολικά της χρόνια και το bullying που βίωσε, λόγω των περιττών κιλών που είχε. Αναφέρεται στη στροφή που έκανε από την ψυχαγωγία στην ενημέρωση, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» που παρουσιάζει μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και εξηγεί γιατί τον θεωρεί «Gentleman της δημοσιογραφίας». Τέλος, μιλάει για τον άντρα της ζωής της που στα δύσκολα δεν έφυγε και στάθηκε βράχος δίπλα της.

Ανθή Βούλγαρη: Το δύσκολο χειρουργείο

Για την περιπέτεια της υγείας της και την εμπειρία της από τη χειρουργική της επέμβαση στο κεφάλι είχε μιλήσει στην Ελεονώρα Μελέτη παλαιότερα η Ανθή Βούλγαρη. «Ήταν καλοκαίρι του 2017, μόλις είχα τελειώσει την εκπομπή και ένιωθα διαρκώς πολύ κουρασμένη. Δεν είχα όρεξη, δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου, είχα πονοκεφάλους, αλλά λέω εντάξει, από την κούραση θα είναι. Μέχρι που ήρθε η επιληπτική κρίση. Αυτό μου συνέβη την ώρα που κοιμόμουνα, δεν κατάλαβα τίποτα, ήμουν με τον Κώστα και θυμάμαι απλά να με ταρακουνάει και να μου λέει: ‘Πες μου ποιος είμαι’ και ξέρεις, λέω ‘τι λέει τώρα; γιατί μου το λέει αυτό;’ και μέχρι να πάμε στο νοσοκομείο δεν είχα καταλάβει. Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι πώς έφτασα στο νοσοκομείο».

Στην συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη ρωτά την Ανθή Βούλγαρη για το πώς μπορεί να ένιωσε ο σύντροφός της, με την δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν μου το έχει περιγράψει. Δεν μου έχει περιγράψει ακόμη το πώς ήταν. Απλά μου είπε ότι σπαρταρούσες. Δεν θέλει να μου το περιγράψει. Φαντάζομαι ότι ήταν πολύ δύσκολο. Άσχημη εικόνα».

Ανθή Βούλγαρη: Η πίστη στον Θεό

Η δημοσιογράφος αφηγείται πως μέχρι να έρθει η ώρα του χειρουργείου, είχε επισκεφθεί όποιο μοναστήρι έβρισκε. Όπως είπε, πίστευε πάντα στον Θεό, αλλά τώρα είχε έναν παραπάνω λόγο. Όπως είπε: «Είχα γυρίσει όλα τα μοναστήρια. Πήγαινα παντού, θυμάμαι ότι έμενα μόνη μου για να προσευχηθώ ουσιαστικά, να αφοσιωθώ σε αυτό. Και άλλαξε ο τρόπος που σκεφτόμουν. Μέχρι τότε με ένοιαζε το πώς θα δουλέψω, τι θα κάνω, πώς θα πληρώσω τους λογαριασμούς. Από τότε έχω γίνει ζαμάν φου».

Exit mobile version