Βασίλης Ζούλιας – Κούγιας: «Υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς»

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Ζούλιας – Κούγιας: «Υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Βασίλης Ζούλιας - Κούγιας: Ο Βασίλης Ζούλιας με μία αιχμηρή ανάρτησή του απαντά στον Αλέξη Κούγια.

24.02.2021 | 20:20

Ο Βασίλης Ζούλιας με μία αιχμηρή ανάρτησή του απαντά στον Αλέξη Κούγια μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του που έκαναν λόγο για «επαγγελματίες ομοφυλόφιλους». Ο σχεδιαστής μόδας παρακολούθησε τα λεγόμενα του ποινικολόγου στην τηλεόραση και δεν έκρυψε την οργή του για όσα ειπώθηκαν.

«Κύριε Κούγια μαζευτείτε κάπως. Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, υπάρχουν επαγγελματίες ηλίθιοι σαν κι εσάς . Και εσείς κύριε Χατζηνικολάου, που ακούσατε τον κύριο Κούγια να ξεστομίζει κάτι τέτοιο μπροστά σας και έχετε ακούσει τόσα στην καριέρα σας που έχετε πει κάτι, εκεί δεν είχατε να πείτε τίποτα; Δεν μπορούσατε να το σταματήσετε; Δεν μπορούσατε να ρωτήσετε; Μεγάλη απογόητευση. Ο πάτος που ζούμε έχει πάτο τελικά; Αυτό αναρωτιέμαι. Πόσο ακόμη; Πόσο;» ανέφερε ο Βασίλης Ζούλιας.

Επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι – Κούγιας: Αντίδραση Καρατζά

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζάς που έχει δημόσια τοποθετηθεί στις τελευταίες συγκλονιστικές εξελίξεις παίρνοντας σαφή θέση υπέρ των θυμάτων σε ανάρτησή του στο Facebook σχολιάζοντας τη δήλωση του Αλέξη Κούγια τονίζει ότι προσβάλλει του ομοφυλόφιλους. Σήμερα ειπώθηκε η φράση επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, οι οποίοι ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους” – τοποθέτηση η οποία προσβάλει την προσωπικότητα των μαρτύρων, γενικεύει επικίνδυνα και προσβάλει συλλήβδην τους ομοφυλόφιλους

Και θυμήθηκα μια άλλη τοποθέτηση για τον αείμνηστο συγγραφέα: «ερωτική επιλογή «αντιαισθητική» και «παρά φύση», χαρακτηρίζοντας τον Μένη Κουμανταρέα «μέγιστο καλλιτέχνη, διεστραμμένο άνθρωπο» και «εκμαυλιστή» και μετατρέποντας τους θύτες σε θύματα, δικαιολογώντας μάλιστα πρακτικές αυτοδικίας. «Η πράξη του κατηγορούμενου μπορεί να έσωσε πολλά παιδιά, αυτή είναι η πραγματικότητα. Εμένα αν μου το χε κάνει ο αείμνηστος, θα του είχα κόψει και τα γεννητικά όργανα και τα χέρια και τα πόδια», είχε πει».

Σφοδρές αντιδράσεις για τη δήλωση του ποινικολόγου

Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ προχώρησε σε μια αιχμηρή ανάρτηση κατά του Αλέξη Κούγια, με αφορμή τις δηλώσεις του για τους ομοφυλόφιλους. Σε ανακοίνωσή του με την οποία γνωστοποίησε και επίσημα ότι αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Δημήτρη Λιγνάδη, ο γνωστός δικηγόρος και ποινικολόγος πρόσβαλε τα θύματα του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου τα οποία χαρακτήρισε ώς “αναξιόπιστες προσωπικότητες” και “επαγγελματίες’ ομοφυλόφιλους που ως επάγγελμα έχουν την επ’ αμοιβή συνύπαρξή τους με αντίστοιχους ομοφυλόφιλους”.

Η δήλωση του κ. Κούγια

Exit mobile version