Αθήνα

°C

Πέμπτη

22

Απριλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουφοντίνας επεισόδια: Προσαγωγές, χημικά και αύρα στην πορεία
ΕΛΛΑΔΑ

Κουφοντίνας επεισόδια: Προσαγωγές, χημικά και αύρα στην πορεία

Κουφοντίνας επεισόδια: Πορεία αντιεξουσιαστών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα και στην Θεσσαλονίκη.

Επεισόδια με χημικά και την αύρα της ΕΛ.ΑΣ. στην πορεία για τον Δημήτρη Κουφοντίνα στο κέντρο της Αθήνας. Τα επεισόδια σημειώνονται ενώ είναι σε εξέλιξη η συγκέντρωση υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στα Προπύλαια.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η συγκέντρωση αλληλεγγύης υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα στα Προπύλαια. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πραγματοποιεί απεργία πείνας από τις 8 Ιανουαρίου εδώ και 47 ημέρες δηλαδή και από τις 22 Φεβρουαρίου απεργία δίψας, γεγονός που έγινε γνωστό από ανάρτηση του γιου του, Έκτορα, στο Facebook. Αίτημά του είναι η μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού από τις φυλακές Δομοκού όπου και κρατείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση για υποχρεωτική λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, ύστερα από αίτημα των γιατρών του νοσοκομείου Λαμίας. Από τις 16:30 είναι κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Πανεπιστήμιο και Σύνταγμα, ύστερα από εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας.

Επεισόδια Κουφοντίνας Επεισόδια Κουφοντίνας Επεισόδια Κουφοντίνας Επεισόδια Κουφοντίνας

Θεσσαλονίκη: Πορεία αντιεξουσιαστών για τον Δημήτρη Κουφοντίνα

Πορεία υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στη Θεσσαλονίκη. Οι νεαροί συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στο άγαλμα Βενιζέλου και πλέον κινούνται στην οδό Εγνατία με μέτωπο προς τα δυτικά.

Ισχυρες αστυνομικές δυνάμεις περιφρουρούν τη διαμαρτυρία. Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία προς αποφυγή τυχόν κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις