Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς πάει με την ενδεκάδα του 4-2 και τον Σεμέδο αντί Σωκράτη»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νικολακόπουλος: «Ο Μαρτίνς πάει με την ενδεκάδα του 4-2 και τον Σεμέδο αντί Σωκράτη»

Νικολακόπουλος: Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φορέσει την Πέμπτη το ευρωπαϊκό του κοστούμι με στόχο να πάρει την μεγάλη πρόκριση για του ''16'' του Europa League.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να φορέσει την Πέμπτη το ευρωπαϊκό του κοστούμι με στόχο να πάρει την μεγάλη πρόκριση για του ”16” του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία και έχουν ως ”μαξιλάρι” τη νίκη με 4-2 στο Φάληρο. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο μεσοεπιθετικά ωστόσο αμυντικά είχε πρόβλημα με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ δίνοντας έτσι ελπίδες πρόκρισης στην αντίπαλη ομάδα. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς πάει με όλα της όπλα, δεν σκέφεται το αποτέλεσμα του πρώτου ματς και πάει να τα δώσει όλα για την πρόκριση.

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την Κυριακή τον Άρη στο ”Γ. Καραϊσκάκης” και εμφανίστηκε με αλλαγές προκειμένου να ξεκουραστούν κάποιοι βασικοί παίκτες. Τελικά το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 κάτι όμως που δεν επηρέασε βαθμολογικά τον Ολυμπιακό που βρίσκεται μόνος πρώτος και με 12 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Στην πρόβα που έκανε ο Πέντρο Μαρτίνς ενόψει του αυριανού αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, με στόχο την πρόκριση στους «16» του Europa League, αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας τόνισε πως πρόθεση του Πορτογάλου τεχνικού είναι να παίξει με την ενδεκάδα του 4-2 στο Καραϊσκάκη, βάζοντας τον Σεμέδο αντί του τραυματία Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Παράλληλα, υπογράμμισε πως οι δύο αλλαγές που έκανε στη δοκιμή αυτή ο Μαρτίνς ήταν ο Φορτούνης αντί του Βαλμπουενά και ο Μασούρας στη θέση του Μπρούμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις