Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / «Μάχη Μαν. Γιουνάιτεντ-Μπριζ για τον Τζόλη – Απέρριψε πρόταση 10 εκατ. ο ΠΑΟΚ»
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

«Μάχη Μαν. Γιουνάιτεντ-Μπριζ για τον Τζόλη – Απέρριψε πρόταση 10 εκατ. ο ΠΑΟΚ»

Χρήστος Τζόλης: Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ.

Ο Χρήστος Τζόλης αποτελεί το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ποδοσφαιρστής πρωτοεμφανίστηκε πέρσι και από την πρώτη στιγμή τράβηξε τα βλέμματα πάνω του με τις ικανότητές του. Φέτος είναι αυτός που έχει πάρει στις ”πλάτες” του τον δικέφαλο και τον οδηγεί. Όπως ήταν αναμενόμενο πολλές ομάδες από το εξωτερικό έχουν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του παίκτη.

Νέα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν τον Χρήστο Τζόλη ως αντικείμενο του πόθου για ευρωπαϊκές ομάδες αναπτύχθηκαν στο Βέλγιο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «voetbalnieuws.be», παραμένει ζωηρό το ενδιαφέρον της Μπριζ για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ. Μάλιστα υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, αναφέρεται ότι η ομάδα του Βελγίου έχει κάνει ήδη πρόταση 10 εκατ. ευρώ στον ΠΑΟΚ, ο οποίος την απέρριψε, ζητώντας τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ. Παρόλα αυτά παρουσιάζεται βέβαιο πως η Μπριζ θα επανέλθει για τον νεαρό άσο, καθώς θεωρεί ισχυρό διαπραγματευτικό ατού τον Μάικλ Κρμέντσικ και την επιθυμία του «δικεφάλου του Βορρά» να τον κρατήσει στην Τούμπα.

Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στα κορυφαία 50 ταλέντα του κόσμου ο Χρήστος Τζόλης σύμφωνα με την Equipe

Η ανοδική πορεία του Χρήστου Τζόλη δεν έχει σταματημό καθώς πλέον η φήμη του έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα. Ο 19χρονος άσος του ΠΑΟΚ συγκαταλέγεται, και όχι άδικα, στα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, κάτι που επιβεβαίωσε και η έγκριτη Equipe. Η ιστορική γαλλική αθλητική εφημερίδα συμπεριέλαβε τον Τζόλη στα κορυφαία 50 ταλέντα του πλανήτη, που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου του 2001.

Ο Χρήστος Τζόλης βρίσκεται στο νούμερο 37 της λίστας με τους παίκτες που δεν έχουν συμπληρώσει ακόμη τα 20 χρόνια ζωής. Μάλιστα είναι ο μοναδικός Ελληνας ποδοσφαιριστής, ο οποίος φιγουράρει στο Top-50 της Equipe. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται το όνομα του 19χρονου μεσοεπιθετικού της Μπαρτσελόνα, Ανσού Φατί, με τον Εντουάρντο Καμαβινγκά της Ρεν να βρίσκεται στη δεύτερη θέση και τον 19χρονο μέσο του Άγιαξ, Ράιαν Γκαβενμπρέχ να συμπληρώνει την τριάδα των κορυφαίων.

Σημειωτέον ότι ο Τζόλης, ο οποίος τη φετινή σεζόν σε 32 εμφανίσεις μετράει 15 γκολ και επτά ασίστ, με βάση την ιστοσελίδα «transfermarkt», κατάφερε να αυξήσει κατακόρυφα την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο από τα τέσσερα στα δέκα εκατομμύρια ευρώ. Πλέον ο Τζόλης, σύμφωνα με τη φημισμένη ιστοσελίδα, αποτελεί το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, ενώ παράλληλα είναι και ο πιο ακριβός Έλληνας της Super League!

Χρήστος Τζόλης ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις