Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Αλλη φόρμα!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Αλλη φόρμα!

CHL - Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Σε κάκιστο μομέντουμ οι Γερμανοί και σε ουδέτερη έδρα αντιμετωπίζουν μια σούπερ φορμαρισμένη και πλήρη Μάντσεστερ Σίτι

CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Ακόμα ένα παιχνίδι του Champions League στο οποίο μια ομάδα αναγκάζεται να ταξιδέψει στην Ουγγαρία και να υποδυθεί την γηπεδούχο. Για το πρώτο από τα δύο ματς που θα κρίνουν την είσοδο του νικητή στην προημιτελική φάση, η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ φιλοξενεί τυπικά την Μάντσεστερ Σίτι στην “Φέρεντς Πούσκας Αρένα” της Βουδαπέστης. Φυσικά μπροστά σε άδειες εξέδρες για λόγους πρωτοκόλλου κατά της πανδημίας. Ωρα έναρξης 22.00.

Εντελώς ντεφορμέ η Γκλάντμπαχ και προέρχεται από νέα κακή εμφάνιση και ήττα 2-1 εντός έδρας από την προτελευταία Μάιντς. Έχει χάσει έδαφος και έπεσε στην όγδοη θέση, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα και ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το θετικό, πάντως, είναι ότι παίζει πλήρες και χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα. Το αρνητικό, ότι ο προπονητής της Μάρκο Ρόζε ανακοίνωσε ότι φεύγει για την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι και έχει γίνει άνω κάτω η ομάδα.

city won again

CHL – Γκλάντμπαχ vs Μαντσ. Σίτι: Πλήρης η Σίτι

Την αντίπερα όχθη η Σίτι τρέχει ένα σερί 17 αγώνα χωρίς ήττα, έχει ξεφύγει στο + 10 από τους διώκτες της και βρίσκεται αγκαλιά με τον τίτλο στην πρέμιερ λιγκ. Ο Γκουαρντιόλα you απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, αλλά και από το ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα. Χωρίς κάποιο πρόβλημα και με την κάθε κριτήριο ισχυρότερη ενδεκάδα του στην Βουδαπέστη.

Ανετο τριποντο η Μαντσεστερ Σιτι

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις