Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Μάχη φορμαρισμένων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Μάχη φορμαρισμένων

Σούπερ Λιγκ 2 - Εξ αναβολής: Η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον Εργοτέλη σε εξ αναβολής παιχνίδι - Αρκετά προβλήματα οι γηπεδούχοι, χωρίς Μποζατζίδη οι Κρητικοί

Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη Σούπερ Λιγκ 2 η Δόξα Δράμας υποδέχεται τον Εργοτέλη. Οι Δραμινοί  κόλλησαν σε ισοπαλία 0-0 με τον Καραϊσκάκη Άρτας στο προηγούμενο παιχνίδι και έχασαν χρυσή ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σε κάθε περίπτωση είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες στην τελευταία τετράδα παιχνιδιών τους. Αποτελέσματα που έφεραν τους “Μαυραετούς” στην 10η θέση με οκτώ πόντους, αν και με δύο – τρία ματς λιγότερα από τους άλλους ομάδες.

Από την άλλη πλευρά ο Εργοτέλης εξακολουθεί να τρέχει ένα εξαιρετικό σερί χωρίς ήττα. Με ρεκόρ 5-1-0 στην τελευταία εξάδα αγώνων. Και κάπως έχει κατακτήσει τους 16 από τους 19 συνολικά βαθμούς που τον φέρνουν μόνο πρώτος στη βαθμολογία. Σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζεται εξίσου προσεκτικός αμυντικά και ψάχνει το παραμικρό λάθος την αντίπαλη άμυνα. Έτσι καταφέρνει μολονότι έχοντας σκοράρει μόνο οκτώ τέρματα, να κάνει την μία νίκη πίσω από την άλλη, στόχος απαράλλακτός και στο σημερινό ματς.

ισοπαλια παραχωρησε η Δοξα

Σούπερ Λιγκ 2 – Εξ αναβολής: Τα ρεπορτάζ

Για την Δόξα Δράμας ο Κολιτσιδάκης δεν έχει στη διάθεση του τον άλλοτε παίκτη του Εργοτέλη τον έμπειρο επιθετικό Κουτσιανικούλη. Εκτός αγώνα και ο σέντερ μπακ Αντερσον, και οι μακροχρόνια απόντες αμυντικοί Νιμπα, Μπολάκης καθώς και ο χαφ Χάμοντ!

Στον Εργοτέλη δεν υπολογίζεται ο μπακ Μπόζατζίδης, ενώ πάγια απέχουν ο επιθετικός Κουατέγκ και ο μπακ-χαφ Ντουμάνης.

8η αγωνιστικη της super league 2

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις