Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / CHL – Αταλάντα vs Ρεάλ: Βαριά ατμόσφαιρα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

CHL – Αταλάντα vs Ρεάλ: Βαριά ατμόσφαιρα

CHL - Αταλάντα vs Ρεάλ: Εν μέσω πένθους για τον χαμό του ποδοσφαιριστή της Τα Μπι, η Αταλάντα υποδέχεται την αποδεκατισμένη Ρεάλ Μαδρίτης

CHLΑταλάντα vs Ρεάλ: Μέσα σε βαριά ατμόσφαιρα, όσο δεν παίρνει, η Αταλάντα υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (22.00). Πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για να κερδίσει η νικήτρια την πρόκρισή της στα προημιτελικά του φετινό Champions League. Η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερα βαριά στο στρατόπεδο της Αταλάντα, για τον αδόκητο χαμό του μόλις 21 ετών Ιβοριανού ποδοσφαιριστή της, Γουίλι Τα Μπι, που έχασε τη μάχη τον καρκίνο. Η Αταλάντα παρατάσσεται ουσιαστικά πλήρης, αφού μοναδική απουσία είναι ο ακραίος μπακ Χάτεμποπουρ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μολονότι αγχώθηκε στο μέγιστο για να υποτάξει με το οριακό 1-0 την Βαγιαδολίδ, τα κατάφερε. Με αυτή τη νίκη τέταρτη σερί για τις μερένχες, Η ομάδα του Ζιντάν μείωσε στους τρεις από την Ατλέτικο Μαδρίτης και εξακολουθεί να έχει ελπίδες για τον τίτλο. Μολονότι έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από την συμπολίτισσα της. 

4αδα η Αταλαντα

CHL – Αταλάντα vs Ρεάλ: Μια ενδεκάδα απόντες!

Τα προβλήματα για την Ρεάλ ενόψει Μπέργκαμο είναι πολλά, πάρα πολλά. Για ακόμα μία φορά 11 ποδοσφαιριστές λείπουν από τα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν. Με το ζόρι συμπληρώνει αποστολή ο Γάλλος έχοντας στην δεκαοκτάδα τρεις γκολκίπερ και πέντε πιτσιρικάδες από την Ρεάλ Καστίγια! Εκτός μένουν οι Μπενζεμά, Ράμος, Βαλβέρε, ΚΑρβαχάλ, Μιλιτάο, Ροδρίγο, Αζάρ, Μαρσέλο και ο Οντριοθόλα!

Ο ΒΙνισιους της ρεαλ

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις