Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Το νέο της δολοφονίας θα την οδηγήσει στα άκρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Το νέο της δολοφονίας θα την οδηγήσει στα άκρα

Άγριες Μέλισσες spoiler Ελένη: Προχωρούν με γοργά βήματα οι εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Προχωρούν με γοργά βήματα οι εξελίξεις της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/2 o Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι όμως αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη… Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή στη δίκη του Βόσκαρη

Ξεκινάει η δίκη του Μάνου Βόσκαρη και αυτό θα είναι η βασική πλοκή στις Άγριες Μέλισσες που θα μας απασχολήσει τις επόμενες εβδομάδες. Στο πλαίσιο αυτής, θα έχουμε μια καθοριστική επιστροφή από τα παλιά, του δεσμοφύλακα της Ελένης, του Λάζαρου Γκούμα. Θα καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας, εναντίον του Μάνου Βόσκαρη, για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές Θεσσαλίας. Αυτό ανατρέπει τα πάντα.

Ωστόσο, όπως είπε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, θα έχουμε και άλλη μία μεγάλη ανατροπή. Η Σοφούλα πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει και θα ψευδομαρτυρήσει στο δικαστήριο υπέρ του συζύγου της, θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και περιμένει να δει τις εξελίξεις. Στην πορεία, η Σοφούλα θα καταλάβει ποιος είναι στην πραγματικότητα ο Μάνος Βόσκαρης και θα έχει και τη βοήθεια του Άγγελου.

Ξαφνικά, τη δεύτερη μέρα τη δίκης έρχεται μια πολύ μεγάλη ανατροπή, η οποία θα αλλάξει τα πάντα, είπε ο δημοσιογράφος για τη συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες, δίχως να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις