Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/2
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Τι θα δούμε σήμερα Τρίτη 23/2

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται απόψε με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει. Πιο αναλυτικά τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο. Η Ελένη και σύσσωμος ο συνεταιρισμός ήταν αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή, πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ την συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφάσισαν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα ήταν σφοδρή. Ο Νικηφόρος ένωσε πως είχε ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στη τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Ενώ η Ασημίνα με τη Δρόσω είχαν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επέστρεψε απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Την ίδια στιγμή ο Κωνσταντής και η Δρόσω πήραν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97

Στο σημερινό επεισόδιο περιμένουμε τον Δούκα να δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ενώ, ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι όμως αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέσεις τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη… Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 97: Trailer

Δείτε ακόμη:

Μερικοί το προτιμούν κρύο: Έτσι είναι σήμερα το σπίτι της ταινίας
Μαρκουλάκης προς ΣΕΗ: «Με κρεμάσατε στα μανταλάκια αδιαφορώντας για τις συνέπειες»
«8 λέξεις»: Η πεθερά του Αιμίλιου συναντάει την Ελισάβετ και της μιλάει έξω από τα δόντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις