Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Αυτή η ομάδα κερδίζει το αγώνισμα για τη 2η ασυλία! Μπλε ή κόκκινη;

Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 θα παρακολουθήσουμε ένα απαιτητικό αγώνισμα, το οποίο θα φέρει μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο. Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία; Μετά τη χθεσινή ήττα της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα της ασυλίας και την ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη ως την πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 θα παρακολουθήσουμε ένα απαιτητικό αγώνισμα, το οποίο θα φέρει μεγάλη ένταση στο Συμβούλιο του νησιού.

Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Ποιοι θα κερδίσουν την ασυλία;

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή “Ευτυχείτε”, η ομάδα που χάνει στο αποψινό αγώνισμα ασυλίας είναι η κόκκινη. “Γίνεται χαμός στην κόκκινη ομάδα και υπάρχει ένα θρίλερ στην ψηφοφορία ανάμεσα σε Σοφία και Τριαντάφυλλο”, είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο στίβος μάχης είναι από τους δυσκολότερους. Από αυτούς με τη λάσπη και τη δύναμη. Και ο τελικός στόχος έχει επίσης τη δυσκολία του. Η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόκκινη ομάδα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Οι μπλε είναι που θα κερδίσουν και τη δεύτερη ασυλία και θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο του νησιού.

Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα! LIVE
Survivor spoiler 23/2 ασυλία: Οι υποψήφιοι

Σύμφωνα με το spoiler Σοφία Μαργαρίτη με Τριαντάφυλλο δίνουν «μάχη» στον στίβο των υποψηφιοτήτων για αποχώρηση. Όπως ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σε περίπτωση που η Ανθή Σαλαγκούδη καταφέρει να διώξει έναν από τους «δυνατούς» παίκτες, τότε η παραγωγή θα μπει σε διαδικασία να αλλάξει η ψηφοφορία και να δίνεται αρνητική ψήφος από το τηλεοπτικό κοινό. Δηλαδή το κοινό να ψηφίζει ποιον θέλει να αποχωρήσει από το παιχνίδι και όχι να παραμείνει. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι φανερό ποιον θέλει να «τιμωρήσει» το τηλεοπτικό κοινό στο «Survivor 4».

Η Σοφία στο χθεσινό επεισόδιο επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο επαναλαμβάνοντας «δεν θα μιλάς έτσι σε εμένα, έτσι να μιλάς στη γυναίκα και στον υπάλληλό σου που τον πληρώνεις» με τα social media να ρίχνουν άκυρο στην παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Η Σοφία επιτέθηκε και στον Κοψιδά λέγοντας ότι της υπέδειξε να ψηφίσει την Ανθή ως πιο αδύναμη παίκτρια, ενώ ο Κοψιδάς αντέδρασε έντονα λέγοντας ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ. Τα spoiler λένε ότι Ανθή, Σοφία, Τριαντάφυλλος θα κονταροχτυπηθούν ως προτεινόμενοι για για αποχώρηση από το «Survivor 4».

Survivor spoiler σήμερα 23/2: Mεγάλη ένταση απόψε στην Κόκκινη ομάδα

Στην Κόκκινη ομάδα οι εντάσεις συνεχίζονται. Ποιος προσπαθεί να κάνει υποδείξεις στους συμπαίκτες του για την ψηφοφορία; Παρότι η Ανθή Σαλαγκούδη έχει την έγκριση των γιατρών να αγωνιστεί, εκείνη επιλέγει να απέχει. Η άρνησή της επιβαρύνει την ομάδα της με μία ποινή. Πως θα αντιδράσουν οι παίκτες της κόκκινης ομάδας;

Survivor: Επέστρεψαν ο Περικλής Κονδυλάτος και Μαριπόζα από τον Άγιο Δομίνικο

Survivor: Ο Περικλής καρφώνει την Ανθή

Επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος αποχώρησε από το “Survivor 4” την προηγούμενη βδομάδα. Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων, που υπήρξε ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μίλησε για τα αιχμηρά σχόλιά του, για τους συμπαίκτες του και, φυσικά, για την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

“Αισθάνθηκα ότι ο Γιώργος Κοψιδάς με είχε αδικήσει με τις αποφάσεις στην ομάδα. Αμφισβήτησα κάποιες αποφάσεις που είχε πάρει, κυρίως στο αθλητικό κομμάτι. Λίγες μέρες πριν φύγω κάναμε κάποιες συζητήσεις μόνοι μας και μου είπε ότι έχει έρθει πολύ κοντά μου. Μου είπε, επίσης, ότι κάθε μέρα με έβλεπε να μεταμορφώνομαι και να αλλάζω. Είχαμε πει ότι αν δεν φύγω, θα ξεκινούσε μια νέα περίοδος για εμάς, που θα μπορούσαμε να συνεννοηθούμε περισσότερο”, είπε για τον Γιώργο Κοψιδά.

Η Ανθή

Όσο για την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία απομακρύνθηκαν τις τελευταίες μέρες του στο “Survivor 4”, ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: “Με την Ανθή Σαλαγκούδη σε κάποια πράγματα δεν ταιριάζαμε καθόλου σαν άνθρωποι. Την ώρα που τα κάνει, δεν θα μείνω σιωπηλός. Αν δεν της αρέσει, είναι δικό της πρόβλημα. Δεν έχω υποχρέωση απέναντί της να την νταντέψω, ούτε είμαι ο μπαμπάς της, να της χαϊδεύω τα μαλλιά και να την κανακεύω. Εάν δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι κάποιες φορές λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο, δεν είναι δικό μου θέμα. Γενικά, είναι μοιρολάγνα σαν προσωπικότητα. Πιο στρατηγικά νομίζω ότι παίζει η Ανθή”.

Σχετικά με την περίεργη σχέση που είχε αναπτύξει με τον Τριαντάφυλλο, καθώς οι δυο τους τσακώνονταν συχνά, αλλά μετά γίνονταν ξανά φίλοι, ο Κονδυλάτος ανέφερε: “Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά και αυτό με στεναχωρούσε και με εκνεύριζε. Έχουμε ζήσει πολλές συγκινητικές στιγμές μαζί. Μέχρι που ταΐζαμε ο ένας τον άλλον με το κουτάλι στο στόμα. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, για τις στιγμές που βάλαμε στην άκρη τις μικρότητες και τα νεύρα. Σε πολύ σκληρές συνθήκες αντιμετωπίσαμε ο ένας τον άλλον απλά, σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω να μην θυμώσει αν δει κάποια πράγματα που είπε. Δεν θεωρώ ότι τον έκρινα άδικα, τον έκρινα αυστηρά. Έχει διαφορά”.

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για το αν μετάνιωσε για τα σχόλιά του:”Ίσως να έχω πει κάποια πράγματα που να ήταν αιχμηρά για μερικούς. Την τελευταία μέρα ζήτησα συγγνώμη αν είχα πληγώσει κάποιον με τη συμπεριφορά μου, άθελά μου. Μετάνιωσα για κάποια, αλλά μετάνιωσα και για καλά πράγματα που έκανα, όπως το να δώσε σε κάποιον το φαγητό μου”.

Survivor Μαριαλένα – Κατσούλης: Το επίμαχο πλάνο με το μασάζ

Την Κυριακή (21/02) είδαμε τη Μαριαλένα να σοκάρεται και να εκνευρίζεται αποκαλώντας “καραγκιόζη” τον Σάκη Κατσούλη, ωστόσο, στο επεισόδιο της Δευτέρας (22/02) προβλήθηκε ένα πλάνο που έδειχνε πως ο εν λόγω παίκτης και η Μαριαλένα συμβιώνουν αρμονικά.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης έκανε μασάζ στην Μαριαλένα όσο βρίσκονταν στην παραλία. Το πλάνο μπορεί να “πέρασε στα ψιλά”, αλλά κάποιοι χρήστες του twitter το “αιχμαλώτισαν” και το σχολίασαν. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί, πως η Μαριαλένα μετά το αρχικό σοκ της τις προηγούμενες μέρες, δήλωσε πως θα προσπαθήσει να διαχειριστεί την κατάσταση και να μην δημιουργήσει εντάσεις. Έτσι, αυτό το μασάζ μπορεί να ήταν η αρχή μιας ειρηνικής, νέας αρχής στο “Survivor 4”.

Γιώργος Λιβάνης: Η αντίδρασή του για την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας στο Survivor

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις