Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 Γιάννης: Για μια γυναίκα ο καβγάς στο παιχνίδι
LIFESTYLE

MasterChef 5 Γιάννης: Για μια γυναίκα ο καβγάς στο παιχνίδι

MasterChef 5 Γιάννης: Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα στο MasterChef 5.

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα στο MasterChef 5. Ο Γιάννης στα προηγούμενα επεισόδια με την απόφαση του να μην αναλάβει τις ευθύνες της ήττας, έκανε τους συμπαίκτες τους να εξαγριωθούν. Όλοι οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έχουν στραφεί εναντίον του Γιάννη καθώς οι λάθος χειρισμοί του κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αλλά και η συμπεριφορά του μετά το τέλος αυτής καθώς δεν ανέλαβε τις ευθύνες που έπρεπε για την ήττα, έκαναν τους συμπαίκτες του στο στρατόπεδο των Κόκκινων να πάνε «απέναντι».

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης είχε το πλεονέκτημα ως αρχηγός να χρησιμοποιήσει μία ασυλία είτε υπέρ του είτε υπέρ κάποιου συμπαίκτη του από την ομάδα αλλά και τη δυνατότητα να επιλέξει έναν συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση.

Ο Γιάννης πήρε για δική του την ασυλία και έβγαλε τη Χριστίνα υποψήφια προς αποχώρηση. Αποφάσεις που εξαγρίωσαν ακόμη περισσότερο τους συμπαίκτες του όταν η Χριστίνα αποχώρησε. Τι έχει συμβεί όμως ανάμεσα σε εκείνον και τον Στέφανο και αρπάχτηκαν μπροστά στους κριτές; Την απάντηση έδωσε στις κάμερες η Μαρίνα, η οποία αποκάλυψε πως η αφορμή για την αντιπαράθεσή τους είναι η… Μαρία.

MasterChef 5: Το Mystery Box

Το Mystery Box δείχνει να αποτελεί ένα ευχάριστο διάλλειμα για τους 22 υποψήφιους του διαγωνισμού. Λίγο η έλλειψη φόβου, γιατί δεν προκύπτουν υποψήφιοι προς αποχώρηση, λίγο η φύση της δοκιμασίας, γέμισε, για μια ακόμα φορά, με ενθουσιασμό τους μάγειρες της πιο διάσημης κουζίνας στον κόσμο!

Η κατάσταση όμως περιπλέχτηκε αρκετά όταν ο ενθουσιασμός μπέρδεψε τη σκέψη, όταν όλη η δημιουργικότητα εκφράζεται στο Mystery Box και όχι στη δοκιμασία, που ακολούθησε αφού απαιτούσε την απόλυτη έκφραση συγκέντρωσης και ευρηματικότητας.

Τρία υπέροχα τροπικά φρούτα ήταν αρκετά για να φέρουν τα πάνω κάτω στο Τεστ Δημιουργικότητας! Όσοι απέρριψαν, νιώθοντας ανακουφισμένοι, υλικά από το “γεωμετρικό” Mystery Box, τα βρήκαν ξανά μπροστά τους. Νικητής του Mystery Βox αναδείχτηκε ο Ιωάννης με αρκετά πλεονεκτήματα, τα οποία και χρησιμοποίησε!

 “Είπες κάτι για εμένα; Φλώρε”

Ο Γιάννης Αυλωνίτης νικητής της χθεσινής δοκιμασίας του MasterChef και από τη νίκη του φάνηκε ότι με τον Στέφανο δεν θα τα πάνε και πολύ καλά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Ο Στέφανος δεν ξέχασε ότι εξαιτίας του αποχώρησε η Χριστίνα. Μάλιστα Ο Γιάννης με το πλεονέκτημα που είχε, του απαγόρευσε να μπει στο pantry room κι ο Στέφανος τον προκάλεσε για να δούνε ποιος θα καταφέρει να μείνει στον διαγωνισμό. Ο δεύτερος, εκνευρισμένος πια, παράκουσε την συζήτηση που είχαν ο Νίκος, ο Πάνος κι ο Διονύσης κι αποκάλεσε τον τελευταίο φλώρο, όταν του ανέφεραν τι στιλάκι είναι αυτό που πουλάει τώρα. Οι κοκορομαχίες ξεκίνησαν στο MasterChef αλλά μόνο ένας θα καταφέρει να φτάσει μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις