Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα Τζώρτζογλου: Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πριν την πρεμιέρα
LIFESTYLE

Φάρμα Τζώρτζογλου: Το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί πριν την πρεμιέρα

Φάρμα Τζώρτζογλου: H «Φάρμα» πρόκειται να ξεκινήσει τον Μάρτιο μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

H «Φάρμα» πρόκειται να ξεκινήσει τον Μάρτιο μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, ανάμεσα σε αυτά και ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός πρόκειται να ενταχθεί στην «Φάρμα» και όπως φαίνεται προετοιμάζεται πυρετωδώς. Πρόσφατα ο Στράτος Τζώρτζογλου δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου μας δείχνει την γυμναστική που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο ίδιος έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης πως έχει χάσει ήδη 6 κιλά και συνδυάζει ένα ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων με σωστή διατροφή, ώστε να είναι έτοιμος για την «Φάρμα». Μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στράτος Τζώρτζογλου αναφέρθηκε και στο πως πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στην «Φάρμα».

«Δεν ήταν εύκολη απόφαση η συμμετοχή μου στη Φάρμα. Αλλά όταν νιώσεις έτοιμος για κάτι η ζωή σε προκαλεί. Θα πάω στη Φάρμα γιατί είναι πρόκληση για μένα να βγω από την άνεση της καθημερινότητάς μου. Το δύσκολο δεν θα είναι τόσο τα αγωνίσματα, η πίεση και η σωματική κούραση, όσο ο χαρακτήρας μας και οι αντιστάσεις του. Το να βγούμε από τις ευκολίες», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στράτος Τζώρτζογλου

Φάρμα: Τι φοβούνται περισσότερο οι παίκτες

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”, οι συμμετέχοντες αποκάλυψαν τι πιστεύουν ότι θα τους δυσκολέψει περισσότερο στη “Φάρμα”, με την Μαρία Μιχαλοπούλου να λέει: “Τεράστιο “κοντραστ” η μόδα με την αγροτική ζωή. Αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο, είναι ότι δεν θα έχω την άνεση του ζεστού μπάνιου σε μπανιέρα”.

“Είμαι εκπαιδευμένος στις αγροτικές δουλειές. Αγαπώ τη φύση και την παρακολουθώ από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα. Η ζωή είναι πάντα δύσκολη, συνεπώς μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν μόνο το χωρίς ρεύμα”, δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ενώ η Σοφία Παυλίδου δήλωσε πως αποφάσισε να μπει στη “Φάρμα” για να έρθει σε επαφή με τη φύση.

“Είμαστε επαρχιώτες. Όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο χωριό του πατέρα μου, που δεν είχε ρεύμα. Το κρύο λίγο με φοβίζει, μου θυμίζει τον στρατό, αλλά πιστεύω θα το παλέψω”, είπε ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: “Εκτός από πιρούνι και μαχαίρι, δεν ξέρω να χρησιμοποιώ πριόνια και τέτοια. Το μόνο που θα με δυσκολέψει είναι ότι δεν θα βλέπω τον Αλκιβιάδη μου και το Σοφάκι μου”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις