Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Οι φόβοι και οι δηλώσεις λίγο πριν μπούνε στο παιχνίδι
LIFESTYLE

Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Οι φόβοι και οι δηλώσεις λίγο πριν μπούνε στο παιχνίδι

Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό", οι συμμετέχοντες αποκάλυψαν τι πιστεύουν ότι θα τους δυσκολέψει περισσότερο.

Αντίστροφα πλέον μετρά ο χρόνος για την Φάρμα αφού τον Μάρτιο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα. Ανάμεσα στους Έλληνες celebrities που θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι, θα είναι οι ηθοποιοί Στράτος Τζώρτζογλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Σοφία Παυλίδου και Μιχάλης Ιατρόπουλος. Επίσης, θα δούμε τον γνωστό παρουσιαστή Θανάση Πάτρα, την πρώην Survivor Ειρήνη Κολλιδά και την πρώην παίκτρια του GNTM και αγρότισσα, Μαρία Μιχαλοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό”, οι συμμετέχοντες αποκάλυψαν τι πιστεύουν ότι θα τους δυσκολέψει περισσότερο στη “Φάρμα”, με την Μαρία Μιχαλοπούλου να λέει: “Τεράστιο “κοντραστ” η μόδα με την αγροτική ζωή. Αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο, είναι ότι δεν θα έχω την άνεση του ζεστού μπάνιου σε μπανιέρα”.

“Είμαι εκπαιδευμένος στις αγροτικές δουλειές. Αγαπώ τη φύση και την παρακολουθώ από τότε που γεννήθηκα μέχρι σήμερα. Η ζωή είναι πάντα δύσκολη, συνεπώς μακάρι το πρόβλημά μας να ήταν μόνο το χωρίς ρεύμα”, δήλωσε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ενώ η Σοφία Παυλίδου δήλωσε πως αποφάσισε να μπει στη “Φάρμα” για να έρθει σε επαφή με τη φύση.

“Είμαστε επαρχιώτες. Όταν ήμουν μικρός πήγαινα στο χωριό του πατέρα μου, που δεν είχε ρεύμα. Το κρύο λίγο με φοβίζει, μου θυμίζει τον στρατό, αλλά πιστεύω θα το παλέψω”, είπε ο Θανάσης Πάτρας, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου δήλωσε: “Εκτός από πιρούνι και μαχαίρι, δεν ξέρω να χρησιμοποιώ πριόνια και τέτοια. Το μόνο που θα με δυσκολέψει είναι ότι δεν θα βλέπω τον Αλκιβιάδη μου και το Σοφάκι μου”.

Φάρμα: Αυτό είναι το κόνσεπτ

Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης. Η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές σε 23 στρέμματα και σε απομονωμένη τοποθεσία. Η παραγωγή θα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Φάρμα: Σε καραντίνα οι παίκτες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Έλενας Πολυκάρπου (19/2) οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι «Φάρμα» και θα κληθούν να ζήσουν καταστάσεις αγροτικής ζωής μένουν εδώ και μια εβδομάδα σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι, προκειμένου να περάσουν την προβλεπόμενη καραντίνα για τον κορονοϊό. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν στη «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιοχών Αφίδνες με Καπανδρίτη, ένα σημείο που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τον χιονιά της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις