Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μπα, κοντά σε Μίλιεβιτς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Υπογράφει ο Μπα, κοντά σε Μίλιεβιτς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έτοιμος να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Αλγκασίμ Μπα.

Η μεταγραφική περίοδος μπορεί να τελείωσε και ο Ολυμπιακός να ενισχύθηκε σε θέσεις που είχε πρόβλημα ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν σταματούν το scouting για νέους παίκτες. Μάλιστα οι ερυθρόλευκοι είναι ένα βήμα πριν υπογράψουν με τον Αλγκασίμ Μπα. Ο 18χρονος επιθετικός από τη Γουινέα προπονείται τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη και όπως όλα δείχνουν θα γίνει… μόνιμος κάτοικος Πειραιά.

Ο Μπα βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό κι ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες εμφανίζονται κοντά στην απόκτηση και του 19χρονου Αργεντινού εξτρέμ Μάρκο Μίλιεβιτς της Αρχεντίνος Τζούνιορς, παρά το γεγονός ότι για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Ρίβερ Πλέιτ. Η περίπτωση του Μίλιεβιτς έχει απασχολήσει πολύ τον Ολυμπιακό και μένει να δούμε που θα κάτσει η μπίλια στο τέλος.

Μάτκο Μίλιεβιτς

Με στόχο το όνειρο

Υπενθυμίζεται πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη την Αϊντχόφεν στον επαναληπτικό αγώνα για το Europa League για την πρόκριση στους 16 της διοργάνωσης. Η ομάδα που Πέδρο Μάρτινς έχει το προβάδισμα αφού νίκησε στο Φάληρο με 4-2 του Ολλανδούς και ταξιδεύει με στόχο την μεγάλη πρόκριση.

Η UEFA όρισε τον Γάλλο, Κλεμάν Τουρπέν για να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. Αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που ο Τουρπέν θα σφυρίξει σε αγώνα των «ερυθρολεύκων», καθώς ήταν αυτός ο είχε διαιτητεύσει τον πρώτο αγώνα με την Γουλβς, στις 12 Μαρτίου 2020, για τη φάση των «16» του Europa League, αφήνοντας τον Ολυμπιακό με 10 παίκτες πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο στην αναμέτρηση του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Όπως επίσης ο Γάλλος ρέφερι ήταν η «σφυρίχτρα» του αγώνα ΑΕΚ – Ολυμπιακός (1-2) για τα play-off του περυσινού Πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ – Άρης 0-0. Οπως επίσης είχε διευθύνει και το Κράσνονταρ – ΠΑΟΚ (2-1). Ο Τουρπέν στο Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός θα έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του, Νικολά Ντανό και Σιρίλ Γκρινγκόρ, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φρανκ Σνάιντερ. Στο VAR ορίστηκε ο Ζερόμ Μπρισάρ και AVAR ο Ντελαζό Βιλί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις