Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αναβλήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός λόγω κορoνοϊού
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναβλήθηκε το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός λόγω κορoνοϊού

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Την αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων» για τη 14η αγωνιστική της Volley League ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ.

Την αναβολή του ντέρμπι «αιωνίων» για τη 14η αγωνιστική της Volley League ανακοίνωσε η ΕΣΑΠ. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Πειραιά έχει ανακοινώσει 15 κρούσματα συνολικά. Για τους Πειραιώτες είχε αναβληθεί το ματς με τον Μίλωνα για τη 12η αγωνιστική αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 13η. Την Δευτέρα ανακοινώθηκε και η αναβολή του ματς του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου για τη 13η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει: Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Βόλει ανδρών ΠΑΟ

Βόλεϊ: Έφτασε τα 15 κρούσματα κορονοϊού ο Ολυμπιακός

Σε δεκαπέντε αυξήθηκαν τα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε πέντε ακόμη κρούσματα χθες (22/2) και έτσι συνολικά εννέα βολεϊμπολίστες και έξι μέλη του τιμ των «ερυθρόλευκων» έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό τις τελευταίες ημέρες.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αναφέρεται: «Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι μετά τα τελευταία τεστ για COVID-19 στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη της ομάδας βόλεϊ Ανδρών, βρέθηκαν πέντε ακόμη θετικά κρούσματα. Τα νέα κρούσματα εντοπίστηκαν σε έναν αθλητή και σε τέσσερα μέλη του επιτελείου. Μετά τα νέα αποτελέσματα ο αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα δεκαπέντε θετικά, εκ των οποίων εννέα είναι αθλητές και έξι μέλη του επιτελείου».

Βόλει ανδρών Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις