Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Βόλεϊ – πανδημία: “Αιώνια” αναβολή 
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόλεϊ – πανδημία: “Αιώνια” αναβολή 

Βόλεϊ - πανδημία: Τα δεκάδες κρούσματα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ματαίωσαν το μεγάλο ματς - Υποψηφιότητα επανεκλογής Καραμπέτσου στην ΕΟΠΕ

Βόλεϊπανδημία: Αναβλήθηκε το ντέρμπι «αιωνίων» για τη 14η αγωνιστική της Volley League σύμφωναμε ανακοίνωση της ΕΣΑΠ. Το παιχνίδι δεν ήταν δυνατόν να διεξαχθεί καθώς στην ομάδα του Πειραιά υπάρχουν όχι ένα και δύο, αλλά 15 κρούσματα covid19 συνολικά. Μάλιστα για τον ίδιο λόγο είχε αναβληθεί και το ματς του Ολυμπιακού με τον Μίλωνα για τη 12η αγωνιστική. Αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για τη 13η. Χθες Δευτέρα, επίσης, ανακοινώθηκε και η αναβολή του ματς του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα Σύρου για τη 13η αγωνιστική.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει: “Η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει την αναβολή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. για την 14η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων COVID-19 που ανακοινώθηκαν από την ομάδα του Ολυμπιακού. Ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνονται συνεχώς σχετικά με την εξέλιξη των περιστατικών από την Ε.Σ.Α.Π., όλα τα μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού παραμένουν σε καραντίνα και τηρούνται όλα τα προβλεπόμενα από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο”.

πολλες αναβολες

Βόλεϊ – πανδημία: Επανεκλογή ζητά ο Καραμπέτσος

Την υποψηφιότητά του για επανεκλογή στην προεδρία της ΕΟΠΕ ανακοίνωσε ο νυν πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος. Με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δκτύωσης έκανε απολογισμό θητείας και χάραξε τους άξονες της νέας θητείας που διεκδικεί. Υπενθυμίζεται πως την υποψηφιότητά του έχει ανακοινώσει και ο βετεράνος θρύλος του αθλήματος Μιχάλης Τριανταφυλλίδης. 

επανεκλογη ζηταει ο Καραμπετσος

Δείτε ακόμη: 

Αγγλοϊσπανικός πόλεμος Ατλέτικο-Τσέλσι, σε Ρουμάνικο πεδίο μάχης!
Χτυπημένη από covid19 η Μπάγερν δοκιμάζεται από τη Λάτσιο στο Ολίμπικο
Το μήνυμα Χεζόνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού μέσω των σόσιαλ μίντια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις