Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας: Η σύγκρουση με την Ελένη θα είναι σφοδρή

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας: Η σύγκρουση με την Ελένη θα είναι σφοδρή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άγριες Μέλισσες spoiler Δούκας: Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε με νέο επεισόδιο και εξελίξεις που θα καθηλώσουν. 

22.02.2021 | 16:34

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε με νέο επεισόδιο και εξελίξεις που θα καθηλώσουν. Η Ελένη και σύσσωμος ο Συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση. Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω; Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέος ”πόλεμος”

Όπως ανέφερε για τις Άγριες Μέλισσες στο Πρωινό, ο Αλέξης Μίχας, η Δρόσω με τη βοήθεια του Κωνσταντή θα στείλει εξώδικο στο ζευγάρι ότι αν πάρουν τον μικρό και φύγουν για το Παρίσι, θα διεκδικήσει δικαστικά την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Αυτή η εξέλιξει9 συνταράσσει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα και προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο.

Οι δυο τους παραπλανούν τον Κωνσταντή και την Δρόσω ότι δεν πρόκειται να φύγουν, ενώ παράλληλα προετοιμάζουν μυστικά στις Άγριες Μέλισσες την αναχώρηση για το Παρίσι. Ο μικρός Σέγιος είναι ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική, επιθυμεί πάρα πολύ να φύγει με τους γονείς του για το Παρίσι.

Κάποια στιγμή ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε τη σύγκρουση να κορυφώνεται μεταξύ των μελών των δύο οικογενειών.

Exit mobile version