ΚΥΡΙΑΚΗ

07

ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 96: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 22/2
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 96: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 22/2

Τα επεισόδια της Δευτέρας και της Τρίτης στις “Άγριες Μέλισσες” θα κρατήσουν τους τηλεθεατές καθηλωμένους στην αγαπημένη τους τηλεοπτική συνήθεια. Η ζωή στο Διαφάνι συνεχίζεται με ανατροπές και οι ήρωες της σειράς εποχής του Αντ1 μπαίνουν σε νέες περιπέτειες. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια γεύση από όλα όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 96: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Η Ελένη και σύσσωμος ο Συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση.

Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη; Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση. Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω; Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 96: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου

Άγριες Μέλισσες Επεισόδιο 97: Τρίτη 23 Φεβρουαρίου

Ο Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του Συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος, καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του, δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Είναι, όμως, αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι τους. Ο Κωνσταντής προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του  για να κερδίσει τη δίκη. Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη, ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης, έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις. Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Ο Κωνσταντής δίνει πολύ καλή ερμηνεία και το Twitter τον αποθεώνει

Το βράδυ της Πέμπτης, αν μπορούμε κάτι να πούμε με απόλυτη βεβαιότητα και σιγουριά είναι ότι δεν ο Γιάννης Κουκουράκης  είχε πολύ καλή ερμηνεία. Ο Κωνσταντής έκανε την Πέμπτη την καλύτερη ερμηνεία της ζωής του. Μια κατηγορία μόνος του είναι αυτός ο άνθρωπος. Το επεισόδιο κανονικά θα έπρεπε να λέγεται «Κωνσταντής Σεβαστός» γιατί το πήρε όλο πάνω του και απλά μας έκανε να τον αποθεώσουμε. Στεναχωρηθήκαμε μαζί του, όταν μιλούσε στον Μελέτη για τη Δρόσω του, γελάσαμε όταν έδωσε το απόλυτο show στο καφενείο, τον παραδεχτήκαμε όταν μίλησε στον Μιλτιάδη και στη Βιολέττα, και τον αγαπήσαμε ακόμη πιο πολύ όταν μπροστά σε όλου είπε πως αγαπάει τη Δρόσω και δεν μπορεί να την έχει.

Άγριες Μέλισσες Κωνσταντής

Δείτε ακόμη:

Παπαγεωργίου σε Μενδώνη: Δεν θέλω επιχορήγηση από ένα γελοιοποιημένο υπουργείο Πολιτισμού
Λεωνίδας Κακούρης: “Ένα κτήνος που του άρεσε να σφίγγει στην αγκαλιά του νεαρά παιδιά”
Κάτι κουρασμένα παλικάρια: Η άγνωστη ιστορία πίσω από το χλιμίντρισμα του Κωνσταντάρα