Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 22 2 21 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν την Δευτέρα
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 22 2 21 σήμερα: Ποιοι κερδίζουν την Δευτέρα

Survivor spoiler ασυλία 22 2 21 σήμερα: Ανατρεπτικό παιχνίδι με πολλές εξελίξεις και νίκες που δεν περιμένει κανείς.

Survivor spoiler ασυλία 22 2 21 σήμερα: Σήμερα το βράδυ στο survivor θα παρακολουθήσουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας γι’ αυτή την εβδομάδα. Το βράδυ της Κυριακής είδαμε τον πρώτο αγώνα επάθλου για τον οποίο οι διαρροές επιβεβαιώθηκαν και οι μπλε πήραν τη νίκη. Οι νικητές απόλαυσαν το έπαθλο φαγητό που ήταν ταχίνι. Το ενδιαφέρον όμως δεν εστιάστηκε τόσο στο αγώνισμα αλλά στα όσα συμβαίνουν τόσο στην παραλία της μπλε, όσο και της κόκκινης ομάδα. Οι «μπλε» αυτή την περίοδο προσπαθούν να χωρίσουν τις προμήθειες για να μην υπάρχουν εντάσεις σχετικά με τις ποσότητες. Η νέα κόντρα ξέσπασε την προηγούμενη εβδομάδα με την Ελευθερία Ελευθερίου να θεωρεί ότι η Άννα Μαρία, η οποία μοιράζει και τις προμήθειες, δίνει περισσότερο φαγητό στα άτομα που είναι στην υποομάδα της.

Η Άννα Μαρία αρνείται κάτι τέτοιο και έχει γίνει ένας μεγάλος χαμός με τους υπόλοιπους παίκτες να διαλέγουν στρατόπεδα. Επίσης είδαμε και τον Σάκη Κατσούλη να μπαίνει στο Survivor και να εντάσσεται  στην μπλε ομάδα μαζί με την πρώην σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η παίκτρια των μπλε δήλωσε σοκαρισμένη από την εξέλιξη και εξέφρασε την δυσαρέσκειά της.  Στην κόκκινη ομάδα τα πράγματα δεν είναι καλύτερα. Την ίδια ώρα και οι υπόλοιποι παίκτες της  κόκκινης ομάδας εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για την παραμονή της Ανθής Σαλαγκούδη στο παιχνίδι, αφού ούτε νίκες φέρνει, ενώ επιπλέον δεν έχει και καμία συμβολή στην διαβίωση. Μάλιστα ο Γιώργος Ασημακόπουλος μιλώντας στην κάμερα έκανε έκκληση στον κόσμο να δει τι πραγματικά γίνεται με την Ανθή.

Survivor: Άγριος καβγάς Τριαντάφυλλου – Σοφίας

Οι εντάσεις στο Survivor αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. Αυτή τη φορά ξέσπασε ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Σοφία με επίκεντρο την Ανθή. Σύμφωνα με το την εκπομπής του ΣΚΑΪ, ο Τριαντάφυλλος τα έβαλε με την Ανθή, ότι δεν βοηθάει στην καλύβα και πως είναι όλη μέρα στην παραλία με το μαγιό της. Η Σοφία φαίνεται να παίρνει θέση και να υπερασπίζεται την Ανθή με αποτέλεσμα να έρθει σε σύγκρουση με τον Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler ασυλία 22 2 21 σήμερα

Οι μπλε είναι φαγωμένοι και οι δύο νέοι παίκτες είναι αθλητικοί τύπο και το έδειξαν με το… καλημέρα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκείνοι θα κάνουν σήμερα το 1-0 κόντρα στους «κόκκινους», οι οποίοι όμως θα επανέρθουν γρήγορα.  Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνισμα με έπαθλο φαγητό, όπου θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μονοπωλεί σήμερα η είσοδος στο παιχνίδι νέων παικτών. Συγκεκριμένα, ο Σάκης Κατσούλης και η Χριστίνα Κεφαλά. Σήμερα, λοιπόν, νικητές θα είναι οι παίκτες της μπλε ομάδας. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βέβαια, αφού ξέρουμε όλοι ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο στο Survivor και όλα μπορούν να ανατραπούν.

Survivor spoiler ασυλία 22 2 21 σήμερα: Trailer

Δείτε ακόμη:

MasterChef 5: Η αποχώρηση με κλάματα και βαριές κουβέντες
Έλενα Κρεμλίδου: Η πρώτη ανάρτηση στο instagram μετά την αποχώρηση από το Survivor
Εμβολιάστηκε η Άννα Βίσση – Το δηλητηριώδες σχόλιο και η απάντησή της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις