Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 22/2: Ποιος κερδίζει τη σημερινή δοκιμασία
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 22/2: Ποιος κερδίζει τη σημερινή δοκιμασία

MasterChef 5 spoiler 22/2: Σήμερα το βράδυ στο MasterChef 5 θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία του Mystery Box.

Σήμερα το βράδυ στο MasterChef 5 θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία του Mystery Box. Οι παίκτες θα σηκώσουν τα κουτιά και θα δουν τα υλικά με τα οποία θα πρέπει να μαγειρέψουν με τους κριτές να ζητούν τις δυο καλύτερες προσπάθειες από κάθε ομάδα, ώστε να προκύψουν οι παίκτες που θα πάρουν το πλεονέκτημα για την επόμενη διαδικασία. Το παιχνίδι μετά το σχηματισμό των δυο ομάδων και την περιπετειώδη ομαδική δοκιμασία που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε έχει πάρει «φωτιά». Οι αρχηγοί και οι υπαρχηγοί της κόκκινης ομάδας έχουν βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα και δέχονται πυρά τόσο από αντιπάλους, όσο και από συμπαίκτες. Η αποχώρηση της Χριστίνας δυναμίτισε το κλίμα, αφού πολλοί θεωρούν ότι δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφια, καθώς δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που φέρουν την ευθύνη για την ήττα της κόκκινης ομάδας.

Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο του MasterChef βλέπουμε ότι κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η ένταση ανάμεσα στους παίκτες είναι μεγάλη, ενώ όσοι μιλούν στην κάμερα δεν σταματούν να ρίχνουν βέλη προς τους αντιπάλους τους. Μάλιστα ο Ιωάννης φαίνεται να λέει «όποιος με προκαλεί πίσω από τις κάμερες ή στο σπίτι μπροστά σε κόσμο σωστό είναι κάποια στιγμή να έρθει να με προκαλέσει και μπροστά μου», ενώ τονίζει με έπαρση ότι συνεχίζει να είναι ο βασιλιάς. Οι κριτές κατά την αξιολόγηση των πιάτων φαίνονται από τη μια να επαινούν κάποιες προσπάθειες, αλλά και να λένε σε παίκτες ότι οι προσπάθειές τους είναι πολύ κακές.

MasterChef 5: Η αποχώρηση με κλάματα και βαριές κουβέντες

Τρεις εξίσου δυνατοί μάγειρες, ο Κωστής, η Μαρία και η Χριστίνα, μαγείρεψαν όχι ένα, ούτε δύο αλλά 5 μοναδικά πιάτα, έμπνευσης του καταξιωμένου chef και συνιδιοκτήτη του ΦΙΤΑ, Φώτη Φωτεινόγλου. Η δοκιμασία σκληρή, οι προσπάθειες και των τριών παικτών ενδιαφέρουσες αλλά με πολλά λάθη από τον υποψήφιο που τελικά έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες του. Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5 έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα και για εκείνους, που από τον εξώστη αποχαιρέτησαν έναν ακόμα μάγειρα, αλλά και για εκείνους, που επέστρεψαν πίσω στο σπίτι ασφαλείς.

Η Χριστίνα τελικά ήταν αυτή που αποχώρησε. Και φυσικά οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες της ξέσπασαν σε κλάματα όπως και η ίδια που παρέδωσε την ποδιά της και αποχαιρέτησε το όνειρο του MasterChef.

Το πρώτο MasterClass και η δήλωση του Κουτσόπουλου

Το πρώτο MasterClass για το MasterChef 5 είναι γεγονός. Οι τρεις chef έδειξαν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλα ξεκίνησαν με τον Πάνο Ιωαννίδη να μπαίνει πρώτος στην κουζίνα παρουσιάζοντας μια συνταγή για την τέλεια Carbonara. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθώντας με προσοχή θυμήθηκε τη δική του Carbonara που είχε ετοιμάσει για τους φίλους του.

«Την τελευταία φορά που φώναξα φίλους στο σπίτι και τους είπα… Ελάτε να σας κάνω Carbonara και έβαλα, μανιτάρια κονσέρβα και κρέμα γάλακτος με πράσινη πιπεριά; Θα παραμείνουμε φίλοι μετά από αυτό;» είπε με χιούμορ, έχοντας καταλάβει πως είχε ξεφύγει αρκετά από την κλασική συνταγή. Και ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε… «Σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ νόστιμο, αλλά σίγουρα δεν ήταν Carbonara».

MasterChef 5 Κοντιζάς
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις