Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 – MasterClass: Η ατάκα του Κουτσόπουλου για την carbonara
LIFESTYLE

MasterChef 5 – MasterClass: Η ατάκα του Κουτσόπουλου για την carbonara

MasterChef 5 - MasterClass: Όλα ξεκίνησαν με τον Πάνο Ιωαννίδη να μπαίνει πρώτος στην κουζίνα.

Μετά από μια βδομάδα στο MasterChef όπου γκρεμίστηκαν φιλίες, έγιναν απίστευτες κόντρες, ανταλλάχθηκαν βαριές κουβέντες και στο τέλος είχαμε μία άδικη αποχώρηση ήρθε η ώρα για το πρώτο MasterClass της χρονιάς για να ηρεμήσουν κάπως τα πνεύματα. Οι τρεις chef έδειξαν τεχνικές και παρασκευές, που κάποιοι στην πορεία του διαγωνισμού μετάνιωσαν που τις θεώρησαν εύκολες. Τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Όλα ξεκίνησαν με τον Πάνο Ιωαννίδη να μπαίνει πρώτος στην κουζίνα παρουσιάζοντας μια συνταγή για την τέλεια Carbonara. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρακολουθώντας με προσοχή θυμήθηκε τη δική του Carbonara που είχε ετοιμάσει για τους φίλους του.

«Την τελευταία φορά που φώναξα φίλους στο σπίτι και τους είπα… Ελάτε να σας κάνω Carbonara και έβαλα, μανιτάρια κονσέρβα και κρέμα γάλακτος με πράσινη πιπεριά; Θα παραμείνουμε φίλοι μετά από αυτό;» είπε με χιούμορ, έχοντας καταλάβει πως είχε ξεφύγει αρκετά από την κλασική συνταγή. Και ο Πάνος Ιωαννίδης του απάντησε… «Σίγουρα θα ήταν κάτι πολύ νόστιμο, αλλά σίγουρα δεν ήταν Carbonara».

MasterChef 5 Ιωάννης: Μπάχαλο με την ασυλία

Η πρώτη ομαδική της χρονιάς έλαβε τέλος στα προηγούμενα επεισόδια και μετά την ψηφοφορία των κριτών, η μπλε ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως αρχικά οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έδειχναν ικανοποιημένοι από την επίδοση, το πλεονέκτημα του αρχηγού έβαλε φωτιές στο MasterChef 5. Και κάπως έτσι, το twitter που είχε «στοχεύσει» από την πρώτη μέρα τον Ιωάννη μεταξύ των πιο αντιπαθητικών παικτών, δικαιωνόταν.

Βλέπετε, ο Ιωάννης, ο αρχηγός της ομάδας, όταν πληροφορήθηκε για το πλεονέκτημα – ασυλία και να υποδείξει έναν υποψήφιο – κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του. «Ακούω κάτι το οποίο δεν θα το περίμενα ποτέ από τον υποτιθέμενο φίλο μου» ακούγεται να λέει ο Παύλος μετά την απόφαση που άφησε τους πάντες άναυδους. Επιπλέον, ο Ιωάννης αποφάσισε να βγάλει προτεινόμενη τη Χριστίνα, μια παίκτρια που σύμφωνα με τους υπόλοιπους της κόκκινης ομάδας βοήθησε πολύ στην ομαδική. «Η Χριστίνα έχει ένα άγχος που δεν την αφήνει να ελιχθεί και ένα “ντούρου ντούρου”, όπως λέω εγώ όταν κάποιος μιλάει πολύ» είπε ο Ιωάννης προκαλώντας την οργή των συμπαικτών του στο MasterChef 5.

MasterChef 5: Ο Βαρθαλίτης προβλέπει τους 5 φιναλίστ

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην πρώτη ομαδική δοκιμασία στο Masterchef, και οι παίκτες να μην έχουν δείξει ακόμη τα δυνατά τους χαρτιά, ωστόσο όλα δείχνουν πως φέτος το παιχνίδι θα παιχτεί διαφορετικά. Όπως ανακοίνωσαν, άλλωστε, οι κριτές οι δύο ομάδες, όπως σχηματίστηκαν σε προηγούμενο επεισόδιο, θα βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Το MasterChef 5 ξεκίνησε δυναμικά, με τους παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι να έχουν ήδη μπει σε σκληρό ανταγωνισμό. Η μάχη της επικράτησης μέχρι τον τελικό για τη διεκδίκηση του επάθλου θα είναι διαρκείας. Στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, οι συντελεστές της εκπομπής, ζήτησαν από τον νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη, να κάνει την πρόβλεψή του. Ποιοι θα είναι οι 5 που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του reality μαγειρικής; Ο Masterchef, Σταύρος Βαρθαλίτης, φτιάχνει τη δική του dream team, η οποία απαρτίζεται από τους:

Νίκος Σκορδάκης,

Μαργαρίτα Νικολαΐδη,

Στέφανος Χίλας,

Ιωάννης Αυλωνίτης,

Μαρία Λαζαρίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις