Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 αποχώρηση 20/2: Η ψηφοφορία θρίλερ και η αποχώρηση με κλάματα
LIFESTYLE

MasterChef 5 αποχώρηση 20/2: Η ψηφοφορία θρίλερ και η αποχώρηση με κλάματα

MasterChef 5 αποχώρηση 20/2: Από τις πιο έντονες στιγμές της ψηφοφορίας ήταν όταν ο Διονύσης και ο Γιάννης ζήτησαν να αλλάξουν τις ψήφους τους.

Μέσα σε ένα έντονο κλίμα, ύστερα από βαριές κουβέντες, κατηγορίες αλλά και συγνώμες, οι κόκκινοι ήταν έτοιμοι για την ψηφοφορία του MasterChef. Στη διάρκεια της διαδικασίας πολλές ψήφοι μαζεύτηκαν σε «λάθος» καρφιά, δείχνοντας, για ακόμα μια φορά, ότι κάποιοι, εκτός από μαγειρική, έχουν και άλλου είδους στρατηγική. Ένα όμως είναι το έπαθλο, ένας θα φέρει τον τίτλο και θα σηκώσει το βραβείο του MasterChef 5!

Από τις πιο έντονες στιγμές της ψηφοφορίας ήταν όταν ο Διονύσης και ο Γιάννης ζήτησαν να αλλάξουν τις ψήφους τους με τους συμπαίκτες τους να συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν και τους δύο με καχυποψία καθώς κατά το χθεσινό επεισόδιο είδαμε και τους δύο παίκτες να παίρνουν ασυλία.

Ο μεν Γιάννης κράτησε για τον εαυτό του την ασυλία που είχε στη διάθεσή του ως πλεονέκτημα επειδή ήταν αρχηγός της κόκκινης ομάδας που έχασε στην πρώτη δοκιμασία, ο δε Διονύσης δεν έπεισε κανέναν για τις αγνές προθέσεις του σε όσα έλεγε αφού παρ’ όλο που είχε πιάσει έναν έναν τους συμπαίκτες του και είχε πει πως δεν θα έπαιρνε επίτηδες την ασυλία μετά από δοκιμασία ώστε να την παραχωρήσει σε συμπαίκτη του. Κάτι που δεν έκανε και έτσι βρήκε απέναντί του τους συμπαίκτες του.

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όταν υπήρξε ισοψηφία ανάμεσα στον Κωστή, τον Αντώνη και τον Πάνο. Την απόφαση για τον παίκτη που βγαίνει υποψήφιος έπρεπε να πάρει ο αρχηγός, δηλαδή ο Γιάννης ο οποίος έβγαλε υποψήφιο τελικά τον Κωστή. Κάτι που προκάλεσε εκ νέου έντονες αντιδράσεις από τους συμπαίκτες του.

MasterChef αποχώρηση: Κλάματα και βαριές κουβέντες

Τρεις εξίσου δυνατοί μάγειρες, ο Κωστής, η Μαρία και η Χριστίνα, μαγείρεψαν όχι ένα, ούτε δύο αλλά 5 μοναδικά πιάτα, έμπνευσης του καταξιωμένου chef και συνιδιοκτήτη του ΦΙΤΑ, Φώτη Φωτεινόγλου. Η δοκιμασία σκληρή, οι προσπάθειες και των τριών παικτών ενδιαφέρουσες αλλά με πολλά λάθη από τον υποψήφιο που τελικά έπρεπε να πει αντίο στους συμπαίκτες του. Η μέρα στην κουζίνα του MasterChef 5 έκλεισε με ανάμεικτα συναισθήματα και για εκείνους, που από τον εξώστη αποχαιρέτησαν έναν ακόμα μάγειρα, αλλά και για εκείνους, που επέστρεψαν πίσω στο σπίτι ασφαλείς.

Η Χριστίνα τελικά ήταν αυτή που αποχώρησε. Και φυσικά οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες της ξέσπασαν σε κλάματα όπως και η ίδια που παρέδωσε την ποδιά της και αποχαιρέτησε το όνειρο του MasterChef.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις