Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα spoiler παίκτες: Ποια ηθοποιός «έκπληξη» συζητάει για το ριάλιτι
LIFESTYLE

Φάρμα spoiler παίκτες: Ποια ηθοποιός «έκπληξη» συζητάει για το ριάλιτι

Φάρμα spoiler παίκτες: Στον ΑΝΤ1 προχωρούν με γοργό ρυθμό τις προετοιμασίες του ριάλιτι επιβίωσης «Η φάρμα».

Στον ΑΝΤ1 προχωρούν με γοργό ρυθμό τις προετοιμασίες του ριάλιτι επιβίωσης «Η φάρμα». Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιστρέφει σύντομα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη. Αυτή την περίοδο οι συντελεστές του ριάλιτι κάνουν τις τελικές συζητήσεις με τους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου που πρόκειται να λάβουν μέρος, διεκδικώντας το μεγάλο έπαθλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, υπάρχει κι ένα όνομα που συζητά που σίγουρα δεν το περιμέναμε.

Η ηθοποιός, δύο χρόνια μετά την έκτακτη εμφάνιση που έκανε στην κωμική σειρά «Κρατάς μυστικό;», βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του σταθμού για να μπει στη «Φάρμα» και να δοκιμάσει τα όριά της. Κάποια πρόσωπα ακόμη που βρίσκονται στο ίδιο στάδιο είναι ο ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, ο ηθοποιός Θανάσης Βισκαδουράκης, ο παρουσιαστής Θανάσης Πάτρας, ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος, η γυμνάστρια Ειρήνη Κολιδά και η Μαρία Μιχαλοπούλου, πρώην παίκτρια του GΝΤΜ.

Φάρμα: Αυτό είναι το κόνσεπτ

Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης. Η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές σε 23 στρέμματα και σε απομονωμένη τοποθεσία. Η παραγωγή θα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Φάρμα: Σε καραντίνα οι παίκτες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» και της Έλενας Πολυκάρπου (19/2) οι παίκτες που θα μπουν στο ριάλιτι «Φάρμα» και θα κληθούν να ζήσουν καταστάσεις αγροτικής ζωής μένουν εδώ και μια εβδομάδα σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι, προκειμένου να περάσουν την προβλεπόμενη καραντίνα για τον κορονοϊό. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να μπουν στη «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στα σύνορα των περιοχών Αφίδνες με Καπανδρίτη, ένα σημείο που «χτυπήθηκε» σφοδρά από τον χιονιά της κακοκαιρίας «Μήδεια».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις