Καθηγητής ειδικής αγωγής – Περιστέρι: Στη φυλακή ο 62χρονος που κακοποιούσε μαθητή

ΕΛΛΑΔΑ

Καθηγητής ειδικής αγωγής – Περιστέρι: Στη φυλακή ο 62χρονος που κακοποιούσε μαθητή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Καθηγητής ειδικής αγωγής - Περιστέρι: Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε, αμέσως μετά την απολογία του σήμερα στον ανακριτή, ο 62χρονος εκπαιδευτικός ο οποίος κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρόνου σήμερα αγοριού με ειδικές ικανότητες.

22.02.2021 | 18:09

Στην φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 62χρόνος καθηγητής ο οποίος κατηγορείται για, επί σειρά ετών, σεξουαλική κακοποίηση ενός 15χρόνου αγοριού με ειδικές ανάγκες. Ο καθηγητής, που κρίθηκε προφυλακιστέος με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση, κατά μόνας και από κοινού. Στην καταγγελία προχώρησαν οι γονείς του μαθητή που είχαν για χρόνια εμπιστευτεί το παιδί τους στον καθηγητή λόγω της συγγένειας. Αντιλήφθηκαν όμως πρόσφατα πως κάτι δεν πάει καλά. Μόλις ο 15χρονος τους εκμυστηρεύτηκε τον Γολγοθά που περνούσε από τα 8 του χρόνια, ενημέρωσαν άμεσα τις αρχές. Οι αποκαλύψεις για την δράση του 62χρονου συγκλονίζουν.

Εκμεταλλευόμενος τη διανοητική κατάσταση του αγοριού που επισκεπτόταν το σπίτι του καθηγητή για να τον… βοηθήσει στα μαθήματα, φαίνεται ότι ασελγούσε επανειλημμένα για επτά χρόνια σε βάρος του, ενώ σε μια τουλάχιστον περίπτωση το έκανε παρουσία τεσσάρων ατόμων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην κατάσχεση τόσο του υπολογιστή, όσο και του κινητού τηλεφώνου του συλληφθέντα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να φανεί αν υπάρχουν συνομιλίες ή άλλα ευρήματα που θα μαρτυρούν περαιτέρω δράση του 62χρονου.

Η υπόθεση του καθηγητή, ο οποίος υπηρετεί σε σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης στο Περιστέρι, ήρθε ενώπιον των Αρχών μετά από καταγγελία των γονέων του αγοριού, το οποίο τους μίλησε για την επί επτά χρόνια κακοποίηση του από τον κατηγορούμενο. Οι αρχές εξετάζουν την υπόθεση με προσοχή καθώς το αγόρι φέρεται να κατέθεσε πως σε μία περίπτωση κακοποιήθηκε από τον καθηγητή παρουσία άλλων τεσσάρων ατόμων.

Υπουργείο Παιδείας: Σε αργία ο 62χρονος καθηγητής

Η διαδικασία έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα κινήθηκε από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για τον 62χρονο καθηγητή που συνελήφθη για τη σεξουαλική κακοποίηση, επί επτά ολόκληρα χρόνια, ενός παιδιού, ηλικίας σήμερα 15 ετών. Η διαδικασία κινήθηκε μετά την άσκηση σχετικής ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο καθηγητής σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης έφτασε μάλιστα στο σημείο να κακοποιεί τον 15χρόνο παρουσία τεσσάρων ακόμη ατόμων μέσα στο σπίτι του, στο οποίο πήγαινε συχνά ο μαθητής.

Δείτε ακόμη:

Επανάσταση 1821: Ο αφανισμός της Κάσου
Νέο κύμα πολικού ψύχους στην χώρα – “Πότε θα χτυπήσει”, η πρόβλεψη του Μαρουσάκη
Συνταγματική η διάταξη για την απιστία τραπεζικών στελεχών
Exit mobile version