Άρης: Η «καυστική» ανάρτηση της ΠΑΕ [vid]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Η «καυστική» ανάρτηση της ΠΑΕ [vid]

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Άρης: Ο Άρης αντιμετώπισε χθες στο Κυριακάτικο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

22.02.2021 | 17:41

Ο Άρης αντιμετώπισε χθες στο Κυριακάτικο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της SuperLeague τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλονικείς που βρίσκονται στην 3η θέση πλέον πίσω από τον ΠΑΟΚ ήθελαν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα για να παραμείνουν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης. Ο Άρης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Φορτούνη στο 40′ κατάφερε στο 83′ με πέναλτι να ισοφαρίσει και να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η καλή εμφάνιση του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό, έχει τονώσει το ηθικό των «κίτρινων». Η ΠΑΕ μάλιστα, μέσω ανάρτησής της, τοποθετήθηκε για τα όσα συνέβησαν με τον «ισχυρό» άνδρα της ομάδας.

Πριν από λίγες ημέρες ο Θόδωρος Καρυπίδης, αναφέρθηκε σε συνεχείς εκφοβισμούς από πακιστανικά τηλέφωνα, μεθοδευμένες επιθέσεις από εκδότες και καναλάρχες, αλλά και σε διαδοχική προσπάθεια να πλήξουν τόσο τον ίδιο όσο και την ομάδα.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Άρη, κινήθηκε νομικά σε βάρος όσων ανέφεραν ότι εκκρεμεί σε βάρος του ένταλμα σύλληψης. Η ΠΑΕ Άρης με σαρκαστική διάθεση, έστειλε το δικό της μήνυμα σχετικά με όσα γράφονται και λέγονται το τελευταίο διάστημα. «Καλή εβδομάδα σε όλους! Η ομάδα μας σήμερα έχει ρεπό και επιστρέφει αύριο στις προπονήσεις ενόψει του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο την ερχόμενη Κυριακή…

Exit mobile version