Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: “Πράσινη” ευκαιρία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: “Πράσινη” ευκαιρία

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Αγρίνιο κα αν κερδίσει τον Παναιτωλικό πιάνει ΑΕΚ και Αρη στη βαθμολογία!

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της κορυφαίας κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου ολοκληρώνεται απόψε στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στον Παναιτωλικό και του δίνεται τεράστια ευκαιρία. Αν κερδίσει θα πιάσει Αρη και ΑΕΚ στην βαθμολογία. Αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά θα προηγείται στην ισοβαθμία και θα είναι τρίτος στη βαθμολογία. Στο Αγρίνιο, να υπενθυμίσουμε, ο Παναθηναϊκός μόλις προ ημερών έχασε στο κύπελλο 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και είχε προηγηθεί από την πρώτη φάση του αγώνα.

Για τον Παναθηναϊκό τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής ανησυχούν τον Μπόλονι. Αρχικά τέθηκαν νοκ άουτ οι Σένκεφελντ και Πούγγουρας. Ενώ τελευταία αρνητική έκπληξη ήταν ο Καρλίτος που είχε αιμάτωμα στον αχίλλειο και έμεινε εκτός μάχης. Παράλληλα παραμένουν τραυματίες και οι Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρμ ενώ έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του ο Αλεξανδρόπουλος. Το θετικό για τον Μπόλονι είναι η επιστροφή των Διούδη,  Χουάνκαρ, Ιωαννίδη, Μαουρίσιο και Μολό.

το γκολ του Μαουρίσιο

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ο Παναιτωλικός

Για τον Παναιτωλικό που καίγεται για βαθμό ή βαθμούς, στο βωμό της μάχης σωτηρίας που μαίνεται, τα προβλήματα είναι πέντε. Εκτός πλάνων Δέλλα έμειναν ο Ματσόλα, ο Καρασαλίδης, ο Γιάκολις, ο Λιάβας και ο Μανθάτης. Ολοι παραμένουν τραυματίες και δενμπορούν να συνδράμουν στις προσπάθειες των συμπαικτών τους.

ισοπαλια ο ΠΑναιτωλικος

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις