Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 21 2 21 διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο!
LIFESTYLE

Survivor spoiler 21 2 21 διαρροή: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο!

Survivor spoiler 21 2 21 διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα; - Τι λένε τα spoiler

Survivor spoiler 21 2 21 διαρροή: Απόψε το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor, θα παρακολουθήσουμε ακόμη έναν δυνατό αγώνα σε έναν άκρως απαιτητικό στίβο μάχης. Δεν θα είναι όμως μόνο αυτό που θα παρακολουθήσουμε καθώς απόψε στο Survivor θα γίνει η είσοδος πέντε νέων παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίοι θα φέρουν τα πάνω κάτω στις παραλίες των παικτών αλλά ειδικά σε εκείνη των Μπλε. Μάλλον αναμενόμενη θα είναι λοιπόν η πρώτη αντίδραση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη αφού θα δει να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης ο πρώην σύντροφός της! O λόγος για τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος υπήρξε ζευγάρι με τη δυνατή παίκτρια των Μπλε.

Ο Σάκης μάλιστα βρίσκεται εδώ και μέρες στον Άγιο Δομίνικο και όχι μόνος αλλά μαζί με τη Χριστίνα Κεφάλα η οποία συμμετείχε στον τελευταίο κύκλο του My Style Rocks και είχε για λίγο σχέση μαζί του! Είναι φυσικό λοιπόν, όταν η Μαριαλένα θα τους δει ανάμεσα στους νέους παίκτες του Survivor να… σοκαριστεί.

Μάλιστα, στο τρέιλερ του παιχνιδιού για το αυριανό επεισόδιο, η Μαριαλένα είναι πρωταγωνίστρια καθώς βλέπουμε το πώς ακριβώς αντιδρά όταν βλέπει για πρώτη φορά τους νέους παίκτες.

Survivor spoiler 21 2 21 διαρροή: Το trailer
Survivor spoiler 21 2 21 διαρροή: Ποιοι κερδίζουν

Η Μαριαλένα μάλιστα, σχεδόν “παγωμένη”, παραδέχεται on camera πως πρόκειται για τον πρώην της και εκφράζει τις επιφυλάξεις της για τη συνέχεια στο παιχνίδι μιας και γνωρίζει πολύ καλά πως η συμβίωση δεν θα είναι πλέον πολύ εύκολη. Η Μαριαλένα, αποκαλύπτει επίσης on camera πως ο Σάκης είχε σχέση με την επίσης νέα παίκτρια, την Χριστίνα Κεφάλα, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει ήδη.

Όσο για το ποια ομάδα απόψε θα κερδίσει τον αγώνα…;

Αυτοί, σύμφωνα με τα πρώτα spoiler, είναι οι μπλε!

Survivor spoiler 21 2 21: Άγριος καβγάς Τριαντάφυλλου – Σοφίας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις