Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο
LIFESTYLE

Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο

Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Spoiler για το νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα Κυριακή 21/2

Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Νέο επεισόδιο Survivor σήμερα Κυριακή 21/2. Την Κυριακή έχουμε αγώνα επάθλου φαγητού αλλά και πολλές αλλαγές! Ποια ομάδα θα κερδίσει; Η εβδομάδα που πέρασε ήταν άκρως επεισοδιακή με δύο αποχωρήσεις. Αρχικά ήταν η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου που έφυγε μόνη της, λόγω των συνεχόμενων προβλημάτων με την υγεία της, ενώ στο τέλος της εβδομάδας έφυγε ο Περικλής Κονδυλάτος, όπως αποφάσισε το τηλεοπτικό κοινό. Δύο παίκτες που σημάδεψαν με την παρουσία τους το φετινό Survivor αποτελούν παρελθόν. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι τέτοιες που γρήγορα θα ξεχαστούν!

Στο επεισόδιο της Κυριακής (21/02) θα δούμε 5 νέους παίκτες να μπαίνουν στο Survivor! Το επεισόδιο αυτό θα αποτελεί περισσότερο ριάλιτι. Η αντίδραση της Μαριαλένας στην είσοδο του πρώην της, Σάκη Κατσούλη είναι αυτό που περιμένουμε όλοι και σίγουρα θα ξεχωρίσει! Ωστόσο μέσα σ’ όλα έχουμε και έπαθλο φαγητού!

Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Νέοι παίκτες!

Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο

Βέβαια, έχουν περάσει λίγες ώρες από τη στιγμή που γυρίστηκε το αγώνισμα οπότε ακόμα δεν έχουν βγει spoiler επίσημα. Αλλά και ακόμα και να συμβεί αυτό σίγουρα θα είμαστε λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου… Σίγουρα στη μπλε ομάδα θα μπουν οι Σάκης Κατσούλης και Χριστίνα Κεφαλά, όμως δεν γνωρίζουμε που θα πάνε οι άλλοι τρεις παίκτες! Προς το παρόν μείνετε συντονισμένοι γιατί ακολουθούν spoiler σχετικά με το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης!Ωστόσο, η μπλε ομάδα έχει δύο ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της. Ο ένας είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο άλλος είναι ο Σάκης Κατσούλης. Γίνεται να χάσει το αγώνισμα; Δύσκολο…

Survivor spoiler 21/2/21 σήμερα Κυριακή: Ποιοι θα κερδίσουν το έπαθλο; Το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις