Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώην παίκτρια του GNTM είναι υπερόπλο

LIFESTYLE

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η πρώην παίκτρια του GNTM είναι υπερόπλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η γοητεία της είναι ακαταμάχητη. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram, την κοιτάς μια ώρα. 

21.02.2021 | 12:52

Την Γαρυφαλλιά Καληφώνη την γνωρίσαμε ως παίκτρια του του «Greece’s Next Top Model» και από τότε η καριέρα της έχει πάρει τα πάνω της. Η Ελληνίδα “Σκάρλετ Γιόχανσον” όπως την αποκαλούσαν, λατρεύει να ανεβάζει φωτογραφίες στο Instagram όπου μας αποκαλύπτει το σέξι κορμί της φορώντας τα αγαπημένα της μαγιό και ποζάροντας με νάζι, τρελαίνοντας τον φακό και τους followers της.

Δεν έχει κρύψει τη λατρεία που έχει στα μαγιό, καθώς φωτογραφίζεται με τα αγαπημένα της μπικίνι και ολόσωμα όλους τους μήνες του χρόνου. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ποζάρει με τον δικό της τρόπο, αφήνει τις αναλογίες της εκτεθειμένες και γοητεύει τους πάντες. Η ξανθιά καλλονή είναι το θηλυκό που θα ήθελε κάθε άνδρας δίπλα του. Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό με τις αναλογίες του σώματός της κεντρίζουν το ενδιαφέρον κάθε αρσενικού που την πλησιάζει.

Η γοητεία της είναι ακαταμάχητη. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει στο Instagram, την κοιτάς μια ώρα. Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram αριθμεί περισσότερους από 140.000 ακόλουθους, οι οποίοι καθημερινά “μπαίνουν” να δουν αν πόσταρε νέα φωτογραφία. Είναι αναμφίβολα από τα μοντέλα που τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστήσουν σε φωτογραφήσεις και πασαρέλες. Από τη πρώτη στιγμή που την είδαμε στο Greece’s Next Top Model φάνηκε το ταλέντο της.

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Ερωτευμένη χρόνια!

Μάλιστα, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη εκτός από το GNTM απασχόλησε και με την προσωπική της ζωή. Όπως ξέρουμε, έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου και περνάει μαζί του όμορφες και δημιουργικές στιγμές.

Exit mobile version