Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τένις – Αυστραλιανό Όπεν: Νόλε σούπερσταρ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τένις – Αυστραλιανό Όπεν: Νόλε σούπερσταρ!

Τένις - Αυστραλιανό Όπεν: Ο βασιλιάς της Αυστραλίας Τζόκοβιτς κέρδισε 3-0 περίπατο τον Μεντβέντεφ και έφτασε τα 9 τρόπαια στη Μελβούρνη σε ισάριθμους τελικούς

ΤένιςΑυστραλιανό Όπεν: Όσο ο Μεντβέντεφ ξεπερνούσε το εμπόδιο του Τσιτσιπά, ο Τζόκοβιτς ανέλυε το παιχνίδι του Ρώσου και τον περιμενε έχοντας… ακονίσει τη ρακέτα του. Και τον αντιμετώπισε σαν τη γάτα με το ποντίκι σήμερα, τον έριξε στο καναβάτσο με χαρακτηριστική ευκολία 3-0. Αυτό ήταν το 9ο Αυστραλιανό Όπεν που κατακτά ο κορυφαίος εν ενεργεία τενίστας στον κόσμο και Νο 1 στο παγκόσμιο ranking. Μάλιστα το έχει πετύχει σε ισάριθμους τελικούς στη Μελβούρνη και είναι ο αδιαμφισβήτητος βασιλιάς της!

Ο Ρώσος Μεντβέντεφ, από την άλλη, πήγε στον τελικό με ένα σερί 20-0 και εκεί έπεσε πάνω σε τοίχο. Το διαβόητο σερβίς του που έχει φέρει προβλήματα σε κάθε αντίπαλο, ο Νόλε  το έκανε μια χαψιά! Με δύο μπρέικ στο 1ο σετ και στο 3ο σετ και τρία (3) μπρέικ στο 2ο σετ πέρασε ευχάριστο απόγευμα στη Μελβούρνη και έφτασε σε περίπατο κατάκτηση τροπαίου 7-5, 7-2, 7-2.

Δεμν μπορεσε να αντιδρασει ο ΜΕντβεντεφ

Τένις – Αυστραλιανό Όπεν: Δύο Γκραν Σλαμ από τους θρύλους

Ο ασυναγώνιστος στη Μελβούρνη Τζόκοβιτς, ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο, ισοπέδωσε με 7-5, 6-2, 6-2 τον 25χρονο Ρώσο (Νο.4) σε 1 ώρα και 53 λεπτά, για να φτάσει στον 18ο Grand Slam τίτλο του. Δεν έχει χάσει ποτέ σε τελικό στη Μελβούρνη (9/9). Ενώ απέχει πια μόνο δύο Γκραν σλαμ από τους Ναδάλ και Φέντερερ (20) και δεν αποκλείεται να τους ξεπεράσει σύντομα!

Απαιχτος ο Τζοκοβιτς

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις