Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Αποδεκτή η γκέλα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Αποδεκτή η γκέλα

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός 1-1 με τον Αρη - Η διαφορά ασφάλειας στην κορυφή επέτρεψε στους Πειραιώτες να έχουν το μυαλό στην PSV 

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός με τον τίτλο στο τσεπάκι και μόνη σκέψη του τη ρεβάνς με την PSV στην Ολλανδία παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στον Αρη. Ο Μάρτινς έκανε πολλές αλλαγές, αλλά είχε και 2-3 βασικούς στην 11άδα του, με το τελικό αποτέλεσμα να μην δικαιώνει όσους πήραν την ευκαιρία. Εντέλει με το 1-1 ο Αρης έπιασε την ΑΕΚ στην τρίτη θέση, έμεινε σε απόσταση βολής από τον δεύτερο ΠΑΟΚ (+2) ενώ έδωσε το δικαίωμα και στον Παναθηναϊκό. Ο οποίος παίζει Δευτέρα με τον Παναιτωλικό  και αν κερδίσει με δύο γκολ διαφορά θα περάσει τρίτος στην ισοβαθμία!

Από τα πρώτα λεπτά οι Θεσσαλονικείς έδειχναν να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στα μετόπισθεν. Μέχρι το 30’ ελάχιστα ενδιαφέρουσες φάσεις σημειώθηκαν στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αν και κυρίαρχος στην κατοχή μπάλας, μεγάλη φάση δεν έκανε. Ούτε και ο Άρης που μόνο 1-2 σουτ επιχείρησε μόνο. Μετά από μία “προειδοποιητική βολή” στο 36’, κεφαλιά του Χασάν λίγο έξω, το γκολ για τον Ολυμπιακό ήρθε στην δεύτερη καλή φάση του. Ο Βαλμπουενά τσίμπησε την μπάλα στον Χολέμπας αυτός σέντραρε στον Μασούρα, το σουτ του αποκρούστηκε και ο Ανδρούτσος έδωσε την μπάλα πάρε βάλε στον Φορτούνη για το 1-0.

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Αρης έδειξε διατεθειμένος να ρισκάρει για να απειλήσει. Εκανε 2-3 απειλητικές εμφανίσεις έξω από τα καρέ του Σα. Μάλιστα πλησίασε και στο 1-1 στο 63’ με τον Μπρούνο. Ο Ολυμπιακός απάντησε με ευκαιρία από στημένη φάση στο 67’ αλλά το σκορ άλλαξε κοντά στο φινάλε. Ο Ροζ έκανε την μακρινή μπαλιά για τον Μπρούνο, ο Βραζιλιάνος άφησε μακριά του τον Ρέαμπτσιουκ, σέντραρε στον Μαντσίνι, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού και ανατράπηκε από τον Σα για το πέναλτι. Το πέναλτι μετέτρεψε ο Μήτρογλου σε γκολ στο 83’. Στα τελευταία λεπτά μολονότι το ματς άνοιξε μεγάλη φάση δεν έγινε.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Φορτούνης 40’ – Μήτρογλου 83’ πεν.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος. ΒΟΗΘΟΙ: Κωσταράς, Νικολακάκης. VAR: Ερνάντεθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (Ρέαμπτσιουκ 46′), Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Καμαρά (Εμβιλά 76′), Βρουσάι (Βαλμπουενά 29′), Μασούρας (Ραντζέλοβιτς 59′), Φορτούνης (Τιάγκο Σίλβα 59′), Χασάν.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Ροζ, Σάκιτς, Τζέγκο, Σάσα, Ματέο Γκαρσία (Μαντσίνι 57′), Σάντε Σίλβα (Μπρούνο 58′), Μπερτόγλιο (Κάτσε 84′), Μάνος (Μήτρογλου 66′).

Δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις