Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ανετα ο Βόλος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Ανετα ο Βόλος

Σούπερ Λιγκ - 23η αγωνιστική: Επιβλήθηκε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης και διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες του για είσοδο στα πλέι οφ

Σούπερ Λιγκ23η αγωνιστική: Σε ένα ωραίο παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος επιβλήθηκε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης. Ετσι διατήρησε τις ελάχιστες ελπίδες που διατηρεί για είσοδο στην εξάδα και παρουσία στα πλέι οφ.  Το παιχνίδι είχε γρήγορο ρυθμό και οι δύο ομάδες απείλησαν από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 6’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία με τον Ιωαννίδη που πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ. Ομως ο Μήτογλου έσωσε στη γραμμή και εν συνεχεία το σουτ του Χοχούμη κόντραρε και βγήκε κόρνερ. Σειρά για καλές στιγμές είχαν οι γηπεδούχοι με σουτ από Νίνη και Μπαρτόλο και το ματς πήγαινε έτσι, με ευκαιρίες εναλλάξ. Από Τσιλούλη, Μπεντινέλι αφ ενός και Νίνη, Μπαρτόλο από την άλλη.

Στο 33’ όμως ο Βόλος πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Νίνης έκανε εξαιρετική μπαλιά στον Μπαρτόλο και αυτός ανατράπηκε από τον Μπαξεβανίδη, ήταν πέναλτι. Ο Δουβίκας το εκτέλεσε στο επόμενο λεπτό και άνοιξε το σκορ 1-0. Από εκεί και πέρα ο Βόλος είχε υπεροχή, αλλά όχι μεγάλη ευκαιρία και το 1-0 σφράγισε ως σκορ το πρώτο ημίχρονο.

σκοραρε ο ΔΟυβικας

Σούπερ Λιγκ – 23η αγωνιστική: Το β΄ημίχρονο 

Στην επανάληψη ο Βόλος “μίλησε” γρήγορα και καθάρισε το θέμα “νίκη” στο παιχνίδι. Ηταν στο 52′, ο Ριένστρα αυτός που με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βέρχουλστ αφού πρώτα αυτή κόντραρε στον Χουχούμη. Μετά την απαλλαγή από το άγχος ο Βόλος έκανε φάσεις για τρίτο τέρμα, με κύριους εκφραστές της πίεσης τους Δουβίκα και Σάντος. Ο Απόλλων προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι δίχως αποτέλεσμα, έκανε κάποιες ενδιαφέρουσες φάσεις όχι όμως κάτι που να αλλάζει την τελική εντύπωση. Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Δουβίκας 34’ πεν., Ριένστρα 52’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: – 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μανούχος. ΒΟΗΘΟΙ: Κόλλιας, Παπαδάκης. VAR: Τσακαλίδης.

ΒΟΛΟΣ (Λόπεθ): Κλέιμαν, Φερράρι, Γκρίλο, Μήτογλου, Ριένστρα, Τσοκάνης, Δουβίκας, Μπαρτόλο (Σάντσες 86′), Νίνης (Τέκιο 65′), Μαρτίνες (Μπαριέντος 46′), Περέα (Σάντος 57′)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (Ντάουντα 46′), Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκεζ, Μπαξεβανίδης (Καλισίρ 72′), Κολ, Ιωαννίδης (Φερνάντες 59′), Μπεντινέλι, Τσιλούλης (Μουνιέ 72′), Φατιόν (Λαγός 59′).

ελπιζει μονο μαθηματικλα για 6αδα ο βολος

Δείτε ακόμη: 

Η εθνική πόλο πιστή στο ραντεβού με τους Ολυμπιακούς, 13-10 τη Ρωσία πάει Τόκυο!
Σε ΦΕΚ η ΚΥΑ της επιστροφής μέρους του αθλητισμού στη δράση
Η Έβερτον ύψωσε μπλε λάβαρο στο Ανφιλντ, 2-0 τη Λίβερπουλ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις