Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler 21/2 Κυριακή: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι
LIFESTYLE

Survivor spoiler 21/2 Κυριακή: Οι νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Survivor spoiler 21/2 Κυριακή: Ενισχύονται με πέντε νέους παίκτες οι ομάδες του 'Survivor 4'. Αλλάζουν οι ισορροπίες

Survivor spoiler 21/2 Κυριακή: Ένα ανατρεπτικό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε το βράδυ της Κυριακής στο Survivor. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Love it, την Κυριακή πέντε νέοι παίκτες θα κάνουν την είσοδό τους στο ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, οι δυο από αυτούς θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, αλλά και επίσης πρώην σύντροφος του Σάκη Κατσούλη, Χριστίνα Κεφαλά. Η Χριστίνα και ο Σάκης θα μπουν στην Μπλε ομάδα, όπως έχει γίνει γνωστό, ενώ το βράδυ της Κυριακής θα μάθουμε σε ποια ομάδα θα μπουν οι υπόλοιποι παίκτες.

Survivor: Η συγκινητική αποχώρηση του Περικλή

Προς έκπληξη του ίδιου και των συμπαικτών του ο Περικλής ήταν αυτός που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους προτίμησης από το κοινό, με τα spoilers να επιβεβαιώνονται για άλλη μία φορά. Την ίδια στιγμή, παραδίπλα στην Μπλε ομάδα, οι Κρις και Αλέξης, που ήταν επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη, αγκαλιάστηκαν ανακουφισμένοι που παραμένουν στο παιχνίδι, μετά την κόντρα που έχουν με την υπόλοιπη ομάδα. Ο Περικλής αντιμετώπισε την αποχώρησή του θετικά ωστόσο, λέγοντας πως φεύγει «γεμάτος». Χειροκροτήθηκε μάλιστα από τους παίκτες και των δύο ομάδων μετά την ομιλία του, με την Ανθή να δείχνει θλιμμένη που αποχώρησε ένας παίκτης με τον οποίο είχε έρθει πολύ κοντά. Συγκινήθηκε μάλιστα όταν τον αποχαιρέτησε δείχνοντας πως δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Survivor: Η Βαλέρια αποκαλύπτει τι τελικά συμβαίνει ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Μπάρτζη

Η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία αποχώρησε νωρίς από το survivor αποκάλυψε αν υπάρχει κάποιο ζευγάρι στο ριάλιτι. Η Βαλέρια Χοψονίδου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, love it και είπε μεταξύ άλλων: «Δεν υπήρξε κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Αλέξη και αυτό το είχα συζητήσει με την Ελευθερία. Δεν είχαν έρθει κοντά. Δεν κατάλαβα τι συνέβη στην Κόκκινη ομάδα, απλά ο Αλέξης έλεγε στην Ελευθερία στις συζητήσεις που είχαν, ότι η Ελευθερία τον έχει προσεγγίσει ερωτικά και επειδή ο Αλέξης δεν ανταποκρίθηκε δημιουργήθηκε κόντρα. Δεν υπήρξε κάτι ερωτικό, ούτε αντιλήφθηκα εγώ κάτι τέτοιο. Στην κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, το τελευταίο που θα σκεφτείς είναι κάτι ερωτικό. Είτε άνδρας είσαι είτε γυναίκα είναι το ίδιο πράγμα. Και να μπορούσες να φλερτάρεις, δεν σου περνάει από το μυαλό.»!

«Η Άννα Μαρία και ο Μπαρτζής έχουν έρθει κοντά, αλλά όχι ερωτικά. Είναι κοντά, αλλά όχι μόνο με τον Νίκο, αλλά και με τον Τζειμς. Η Άννα Μαρία από όσο γνωρίζω έχει σχέση, αρά πώς να δημιουργηθεί και κάτι τέτοιο; Ίσως ο Αλέξης το είπε αυτό, επειδή είναι πολύ κοντά και κοιμούνται δίπλα.»!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις