Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler 20/2: «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ», ποιος θα αποχωρήσει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler 20/2: «Συγχωρώ αλλά δεν ξεχνώ», ποιος θα αποχωρήσει

MasterChef 5 spoiler 20/2: Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κόκκινη ομάδα να περνά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας.

Μετά από ένα εκρηκτικό επεισόδιο στο MasterChef όπου έπεσαν μάσκες και γκρεμίστηκαν φιλίες σήμερα ανυπομονούμε να δούμε τη συνέχεια. Το trailer μας δίνει μια μικρή γεύση για το τι θα ακολουθήσει μετά τα όσα έγιναν στην κόκκινη ομάδα ωστόσο άλλο να το σκέφτεσαι και άλλο να το βλέπεις. Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε την κόκκινη ομάδα να περνά από τη διαδικασία της ψηφοφορίας όπου μέσα από αυτήν θα προκύψουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Φυσικά κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δεν λείπουν τα ”γαλλικά” με ολόκληρη την κόκκινη ομάδα να κατηγορεί τον Ιωάννη, ο οποίος επέλεξε να κρατήσει την ασυλία για τον… εαυτό του!

Μπάχαλο στην κόκκινη ομάδα

Η πρώτη ομαδική της χρονιάς έλαβε τέλος και μετά την ψηφοφορία των κριτών, η μπλε ομάδα αναδείχτηκε νικήτρια. Ωστόσο, παρά το γεγονός πως αρχικά οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έδειχναν ικανοποιημένοι από την επίδοση, το πλεονέκτημα του αρχηγού έβαλε φωτιές στο MasterChef 5. Και κάπως έτσι, το twitter που είχε «στοχεύσει» από την πρώτη μέρα τον Ιωάννη μεταξύ των πιο αντιπαθητικών παικτών, δικαιωνόταν.

Βλέπετε, ο Ιωάννης, ο αρχηγός της ομάδας, όταν πληροφορήθηκε για το πλεονέκτημα – ασυλία και να υποδείξει έναν υποψήφιο – κράτησε την ασυλία για τον εαυτό του. «Ακούω κάτι το οποίο δεν θα το περίμενα ποτέ από τον υποτιθέμενο φίλο μου» ακούγεται να λέει ο Παύλος μετά την απόφαση που άφησε τους πάντες άναυδους. Επιπλέον, ο Ιωάννης αποφάσισε να βγάλει προτεινόμενη τη Χριστίνα, μια παίκτρια που σύμφωνα με τους υπόλοιπους της κόκκινης ομάδας βοήθησε πολύ στην ομαδική. «Η Χριστίνα έχει ένα άγχος που δεν την αφήνει να ελιχθεί και ένα “ντούρου ντούρου”, όπως λέω εγώ όταν κάποιος μιλάει πολύ» είπε ο Ιωάννης προκαλώντας την οργή των συμπαικτών του στο MasterChef 5.

”Η ασυλία είναι για εμένα γιατί δεν μαγείρεψα”

«Η ασυλία για μένα είναι γιατί δεν μαγείρεψα, οπότε δεν έκανα μαγειρικά λάθη και δεν είδα παραπάνω αντίληψη από τα παιδιά που ήθελα» είπε ο Ιωάννης για την επιλογή που άφησε άφωνους όλους τους παίκτες να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του. Ο ένας μετά τον άλλο οι παίκτες της ομάδας αντιδρούσαν στην απόφαση του Ιωάννη, που ουσιαστικά έβγαζε την ουρά του έξω από την υπόθεση απόδοση ευθυνών για την ήττα. «Είναι εύκολο να ρίξεις τις ευθύνες στους άλλους. Με τι μούτρα θα πας να διοικήσεις μια ομάδα» δήλωσε εκνευρισμένη η Μαρίνα για την επιλογή του Ιωάννη στο MasterChef 5.

Αργότερα η Κόκκινη ομάδα, λίγο πριν την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου παίκτη, διαγωνίστηκε για την ασυλία. Οι δύο καλύτεροι ήταν ο Διονύσης με τον Πάνο. Ακολούθησε και δεύτερη δοκιμασία ανάμεσα στους δυο παίκτες. Εκείνος τελικά που τα κατάφερε, κερδίζοντας την ατομική ασυλία ήταν ο Διονύσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις