Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα – Ειρήνη Κολιδά: Μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην Survivor
LIFESTYLE

Φάρμα – Ειρήνη Κολιδά: Μπαίνει στο παιχνίδι η πρώην Survivor

Φάρμα - Ειρήνη Κολιδά: Σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι.

Σε λίγες μέρες αναμένεται να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι που θα δούμε στην τηλεόραση, η Φάρμα, όπου θα συμμετέχει και η Ειρήνη Κολιδά. Η Φάρμα έρχεται τον Μάρτιο στον ΑΝΤ1 και θα αποτελέσει ακόμα ένα ριάλιτι που πρόκειται να προβληθεί στους δέκτες μας, ωστόσο και σ’ αυτό το παιχνίδι θα συμμετάσχουν διάσημοι και μια εξ’ αυτών είναι η Ειρήνη Κολιδά, γνωστή σε όλους μας από την συμμετοχή της στο Survivor.

Να υπενθυμίσουμε πρώην παίκτρια πως τότε είχε τραυματιστεί κατά την συμμετοχή της και αναγκάστηκε να σταματήσει. Παρουσιαστής θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης και όλα πλέον βρίσκονται στην τελική ευθεία για την έναρξη του παιχνιδιού.

Οι 14 παίκτες που θα συμμετάσχουν βρίσκονται ήδη σε ξενοδοχείο του Αμαρουσίου και στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open αποκαλύφθηκαν οι επτά διάσημοι που θα μπουν στη Φάρμα. Πρόκειται για τους: Σοφία Παυλίδου, Ειρήνη Κολιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Στράτο Τζώρτζογλου, Θανάση Βισκαδουράκη, Μιχάλη Ιατρόπουλο και Θανάση Πάτρα.

Φάρμα: Αυτό είναι το κόνσεπτ

Στο αρχικό κόνσεπτ της «Φάρμας» οι παίκτες μεταφέρονται σε ένα κτήμα, όπου ζουν σαν αγρότες, ξυπνούν από τα χαράματα και φροντίζουν τα ζώα, ενώ κάθε Κυριακή μονομαχούν στον αχυρώνα, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες γίνονται μία και στο τέλος μένει μόνο ένας παίκτης. Η «Φάρμα» επιστρέφει ανανεωμένη και με πολλές αλλαγές σε 23 στρέμματα και σε απομονωμένη τοποθεσία. Η παραγωγή θα απασχολεί πάνω από 200 άτομα, θα χρησιμοποιούνται 48 κάμερες για τα γυρίσματα και εξειδικευμένοι συνεργάτες, όπως κτηνίατροι και γεωπόνοι, θα προσφέρουν συμβουλές στους παίκτες.

Οι ευθύνες τους είναι πολλές: πρέπει να σπέρνουν, να ποτίζουν, να καλλιεργούν το μποστάνι, να το ετοιμάσουν για συγκομιδή, να αρμέγουν τα ζώα, να κρατάνε καθαρό τον στάβλο. Ταυτόχρονα, πρέπει να βρουν τρόπο να συνεργαστούν και να συμβιώσουν στο ίδιο σπίτι με ανθρώπους, τους οποίους δεν γνώριζαν μέχρι τότε.Οι παίκτες θα πρέπει να ανταποκριθούν και σε απαιτητικά αγωνίσματα. Στο τέλος κάθε εβδομάδας ένας παίκτης θα αποχωρεί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις