Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καταγγελίες κατά σκηνοθέτη: Νέα στοιχεία για ναρκωτικά και όργια
ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελίες κατά σκηνοθέτη: Νέα στοιχεία για ναρκωτικά και όργια

Καταγγελίες κατά σκηνοθέτη: Τον συγκεκριμένο μάρτυρα τον επικαλείται στη μήνυση του ο 25χρονος

Νέα κατάθεση, που σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό τα όσα περιγράφονται στη νέα μήνυση που κατατέθηκε χθες σε βάρος του γνωστού θεατρικού σκηνοθέτη, δόθηκε χθες τη νύχτα στην Εισαγγελία. Ο νέος μάρτυρας είναι ένας άνδρας τον οποίο επικαλείται στη μήνυσή του ο 25χρονος ότι ανήκε στην παρέα των ανηλίκων στα οποία ο σκηνοθέτης φέρεται να έκανε ανήθικες προτάσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μάρτυρας υποστήριξε ότι βρέθηκε στο σπίτι του σκηνοθέτη μαζί με τον μηνυτή κι άλλους συνομηλίκους του.

Μάλιστα φέρεται να έχει καταθέσει ότι ο σκηνοθέτης τους πρόσφερε αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες και στη συνέχεια τους πρότεινε να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ερωτικές πράξεις. Ο νεαρός σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες φέρεται να κατέθεσε ότι η παρέα έφυγε αμέσως από το σπίτι και ο ίδιος δεν ξαναπήγε ποτέ. Για τον καταγγελλόμενο βιασμό του 25χρονου (σε ηλικία 14 ετών) είπε ότι είναι σίγουρος ότι λέει την αλήθεια κρίνοντας από τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

‘Ζωντανό’ το αδίκημα

Το αδίκημα, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, φέρεται να έχει τελεστεί το 2010, δηλαδή νομικά είναι «ζωντανό», καθώς δεν έχει επέλθει ο χρόνος παραγραφής. Ο μηνυτής αναμένεται πολύ σύντομα να κληθεί να δώσει κατάθεση και να μιλήσει αναλυτικά ενώπιον του εισαγγελέα για τα όσα περιγράφει στο κείμενο της μήνυσής του. Τα όσα στοιχεία εισφέρει δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν διαδικασίες που μπορούν ταχύτατα να οδηγήσουν ενώπιον των δικαστικών αρχών τον σκηνοθέτη προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Δείτε ακόμη
Νατάσσα Μποφίλιου: Ένας μου είπε «Άντε μωρή χοντρή που θα μας πεις να κάνουμε και ησυχία»
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Σκηνοθέτης σε ένα μάθημα, μου έκανε μια κρούση παραπάνω, έπαθα ναυτία
“Παραιτηθείτε κυρία μου” – Πυρ ομαδόν στη Μενδώνη για το «με εξαπάτησε ο Λιγνάδης»
Λιγνάδης: “Όλο αυτό με στεναχωρεί – Αν βγει ένταλμα σύλληψης εδώ είμαι, δεν κρύβομαι”
Πώς νιώθουν οι Τούρκοι με τον Ερντογάν “πάνω από το κεφάλι” τους – Αποκαλυπτική έρευνα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις