Αθήνα

°C

Δευτέρα

25

Οκτωβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Γιάννης Μπέζος για καταγγελίες: Ακούω πάρα πολλούς να μιλάνε, δεν είναι και οι πιο άγιοι
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γιάννης Μπέζος για καταγγελίες: Ακούω πάρα πολλούς να μιλάνε, δεν είναι και οι πιο άγιοι

Γιάννης Μπέζος για καταγγελίες: Πολλοί μιλάνε αλλά δεν είναι και άγιοι

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε εκ νέου για όλα όσα αποκαλύπτονται και τις καταγγελίες για γνωστούς ηθοποιούς και σκηνοθέτες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα ο ηθοποιός όπως πάντα με αφοπλιστική ειλικρίνεια είπε πως τον ενοχλεί ότι είναι στο στόχαστρο συγκεκριμένοι άνθρωποι και κάποιοι άλλοι είναι άγιοι. «Με ενοχλεί πάρα πολύ που είναι στο στόχαστρο κάποιοι άνθρωποι, δικαιολογημένα, και ότι οι υπόλοιποι είναι άγιοι! Δεν είναι ακριβώς έτσι… Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας ως ένα σημείο. Δεν μιλάω για τις εξαιρέσεις με τις καταγγελίες.

Αυτά έχουν πάρει τον δρόμο τους, έχουν καταγγελθεί, ορισμένα έχουν αποδειχτεί, άλλα μένει να αποδειχτούν… Γενικότερα, επειδή ακούω πάρα πολλούς να μιλάνε και επειδή σε αυτόν τον χώρο λίγο πολύ γνωριζόμαστε, ε, δεν είναι και οι πιο άγιοι άνθρωποι όλοι, δεν είμαστε τόσο άγιοι! Μη λέμε μεγάλες κουβέντες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Πρέπει κάθε φορά να σκεφτόμαστε πριν μιλήσουμε και πριν ενεργήσουμε στον χώρο που εργαζόμαστε. Να δούμε τη δουλειά μας σοβαρά και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά έχει σκοπό τη χαρά και όχι την κλοτσοπατινάδα και την γκρίνια! Όλα αυτά είναι ένα παιχνίδι της εξουσίας. Αυτό δεν σημαίνει πως θα καταργήσουμε την ιεραρχία.

Μπεζος οικογενεια

Άλλο ιεραρχία και άλλο εκμετάλλευση

Άλλο όμως κρατάω την ιεραρχία και άλλο εκμεταλλεύομαι τη θέση μου. Καλό θα ήταν σιγά σιγά να πέφτουν οι τόνοι και να κρατάμε την ουσία. Γιατί, αν δεν την κρατήσουμε, θα είμαστε καταδικασμένοι να τα ξαναζήσουμε αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.

Μπεζος παρασταση

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις