Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και καβγάς: Τα ζευγάρια που μπορεί να πιαστούν «μαλλί με μαλλί»
PLUS

Ζώδια και καβγάς: Τα ζευγάρια που μπορεί να πιαστούν «μαλλί με μαλλί»

Ζώδια και καβγάς: Ποια ζευγάρια λογομαχούν συνέχεια

Είναι γνωστό ότι υπάρχουν ζώδια που ταιριάζουν πολύ μεταξύ τους και άλλα που ένας ομηρικός καβγάς να είναι καθημερινό φαινόμενο. Ορισμένα ζευγάρια ζωδίων σίγουρα μπορεί να μην ταιριάζουν μεταξύ τους αλλά υπάρχουν στιγμές που  μπορούν να φτάσουν στα άκρα με τους καβγάδες τους και καλύτερα να μην βρίσκεστε ανάμεσα όταν αυτός ξεκινήσει. Κάποιες φορές ο καβγάς των ζωδίων κλιμακώνεται σιγά-σιγά και κάποιες άλλες γίνεται από την αρχή κακός χαμός.

Κριός-Ζυγός

Μπορεί το ζευγάρι Κριού-Ζυγού να αποτελεί ιδανικό, ωστόσο, όταν αυτά τα δύο ζώδια ξεκινήσουν τον καβγά… τελείωσε… γίνεται χαμός. Αν και ο Ζυγός προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες, όταν ξεσπάσει δεν έχει αντίπαλο. Μπορεί να το κάνει σπάνια, αλλά όταν αρχίζει να τσακώνεται αλλάζει πρόσωπο. Από την άλλη Κριός είναι γνωστός για την ισχυρογνωμοσύνη του, οπότε όταν πιστεύει ότι έχει δίκιο δεν σταματά να το υπερασπίζεται.

λυκοι μαχονται

Δίδυμος – Αιγόκερως

Ο Δίδυμος είναι μια κατηγορία από μόνος του. Τη μία θα σου πει μαύρο, την άλλη θα σου πει άσπρο. Η στάση του αυτή, όμως, δεν περνάει στον Αιγόκερω που ξέρει με ακρίβεια τι θέλει. Οταν μαλώνουν αυτά τα δύο ζώδια, η κατάσταση γίνεται χειρότερη γιατί ο Αιγόκερως συνεχίζει να εκνευρίζεται με την «ό,τι να ναι» στάση του Διδύμου.

Υδροχόος-Σκορπιός

Μπορεί να είναι κολλητοί και να ταιριάζουν, αλλά όταν αρχίζει ο καβγάς γίνεται πανικός. Η ένταση των φωνών αυξάνεται και αυξάνεται, με τον καβγά να μην έχει τέλος. Και οι δύο υπερασπίζονται την άποψή τους μέχρι τέλους και αν δείτε τον Σκορπιό να σηκώνεται και βαράει φεύγοντας την πόρτα μην πανικοβληθείτε. Την επόμενη θα τα έχουν βρει… έτσι κάνουν.

αντρας νευριαζει
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις