Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef – Ρουβάς: Το απίστευτο σχόλιο για τους κριτές
LIFESTYLE

MasterChef – Ρουβάς: Το απίστευτο σχόλιο για τους κριτές

MasterChef - Ρουβάς: O Σάκης Ρουβάς είναι γνωστό ότι λατρεύει τη μαγειρική.

O Σάκης Ρουβάς είναι γνωστό ότι λατρεύει τη μαγειρική. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην παρακολουθεί Masterchef. Έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε ένα επικό σχόλιο, καθώς σε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο του «Masterchef» οι τρεις κριτές τραγουδούν ένα δικό του κομμάτι και μιμούνται τις κινήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης τραγουδά το «Άντεξα», προσαρμόζοντας τους στίχους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιμείται τις κινήσεις του Σάκη Ρουβά και τους ρωτάει αν είναι έτοιμοι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει λιώσει στα γέλια. Το εν λόγω στιγμιότυπο κυκλοφόρησε στα social με τη λεζάντα «Οι κολλητοί που είναι… κρυφο-Ρουβίτσες», με τον Σάκη Ρουβά να το αναδημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram, σχολιάζοντας: «Μπορείτε και καλύτερα». Μάλιστα, το αναδημοσίευσαν και οι σεφ με τη σειρά τους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει: «Κ. Ρουβά, μέχρι εκεί σηκώνεται το πόδι… Δεν πάει άλλο…».

Κουτσόπουλος Ρουβάς

MasterChef 5: Άρχισαν οι έρωτες στο σπίτι

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου. «Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

MasterChef 5: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης προβλέπει τους 5 φιναλίστ

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στην πρώτη ομαδική δοκιμασία στο Masterchef, και οι παίκτες να μην έχουν δείξει ακόμη τα δυνατά τους χαρτιά, ωστόσο όλα δείχνουν πως φέτος το παιχνίδι θα παιχτεί διαφορετικά. Όπως ανακοίνωσαν, άλλωστε, οι κριτές οι δύο ομάδες, όπως σχηματίστηκαν σε προηγούμενο επεισόδιο, θα βρίσκονται αντιμέτωπες μεταξύ τους μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Το MasterChef 5 ξεκίνησε δυναμικά, με τους παίκτες που βρίσκονται στο σπίτι να έχουν ήδη μπει σε σκληρό ανταγωνισμό. Η μάχη της επικράτησης μέχρι τον τελικό για τη διεκδίκηση του επάθλου θα είναι διαρκείας. Στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, οι συντελεστές της εκπομπής, ζήτησαν από τον νικητή του MasterChef 4, Σταύρο Βαρθαλίτη, να κάνει την πρόβλεψή του. Ποιοι θα είναι οι 5 που θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό του reality μαγειρικής; Ο Masterchef, Σταύρος Βαρθαλίτης, φτιάχνει τη δική του dream team, η οποία απαρτίζεται από τους:

Νίκος Σκορδάκης,

Μαργαρίτα Νικολαΐδη,

Στέφανος Χίλας,

Ιωάννης Αυλωνίτης,

Μαρία Λαζαρίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις