Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Αυτοί μπαίνουν στο παιχνίδι, οι αλλαγές και το trailer
LIFESTYLE

Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Αυτοί μπαίνουν στο παιχνίδι, οι αλλαγές και το trailer

Φάρμα παίκτες πρεμιέρα: Το κανάλι έδωσε χθες στη δημοσιότητα το επίσημο trailer.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ”Φάρμα”, το νέο τηλεοπτικό ριάλιτι του Αντ1 που θα ξεκινήσει τελικά τον Μάρτιο αντί για τον Φεβρουάριο. Το κανάλι μάλιστα έδωσε χθες στη δημοσιότητα το επίσημο trailer. Υπενθυμίζεται πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι ο παρουσιαστής του παιχνιδιού. Για προληπτικούς λόγους, δεκατέσσερις παίκτες, επτά «επώνυμοι» και άλλοι επτά που θα τους γνωρίσουμε στη συνέχεια βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε «περιορισμό» σε γνωστό ξενοδοχείο στο Μαρούσι όπου θα παραμείνουν για κάποιες ημέρες, ανάλογα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και πως αυτά διαμορφώνονται.

Οι celebrities ένοικοι του ξενοδοχείου διαμερισμάτων είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Θανάσης Πάτρας, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, η Μαρία Μιχαλοπούλου, η Ειρήνη Κολιδά και η Σοφία Παπαγιάννη. Οι 7 + 7 ένοικοι του ξενοδοχείου διανύουν το διάστημα αυτό της υποχρεωτικής απομόνωσης με όλες τις ανέσεις λίγο πριν από την είσοδό τους στην «Φάρμα», η οποία βρίσκεται στην περιοχή στα σύνορα Αφιδνών και Καπανδριτίου όπου αυτή τη στιγμή το χιόνι φτάνει τα δύο μέτρα κατά τόπους.

Φάρμα: Ποιος θα έχει ρόλο-κλειδί

Οι πληροφορίες θέλουν τις ημέρες προβολής να έχουν κλειδώσει, με δύο επεισόδια μεγάλης διάρκειας, κάθε Παρασκευή στις 22:00 και κάθε Σάββατο στις 21:00. Ο επιστάτης θα έχει σημαντικό ρόλο, θα είναι αυτός που θα δίνει τις δοκιμασίες στους παίκτες και θα αποφασίζει αν τις έκαναν σωστά. Ποιο είναι όμως το πρόσωπο αυτό που επέλεξαν για την συγκεκριμένη θέση;

Ανάμεσα στις αλλαγές όπως όλα δείχνουν, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι όλοι οι συμμετέχοντες celebrity και πλέον υπερισχύει ξανά το σενάριο να υπάρχουν και μη επώνυμοι παίκτες. Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη, αυτό θα προκύπτει ανάλογα με τις επιδόσεις των παικτών στις δοκιμασίες και τις σχέσεις που θα αναπτύξουν οι «αγρότες» μεταξύ τους. Η παραγωγή επεξεργάζεται τον τρόπο πως θα αλληλεπιδρά το τηλεοπτικό κοινό με τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ρόλο-κλειδί στη «Φάρμα» θα έχει ο Ηλίας Τσούτσος που είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων.

Φάρμα: Το trailer

Το κανάλι έδωσε χθες το πρώτο επίσημο trailer. «Μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Εκεί, βρίσκεται «Η Φάρμα».

Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές. «Η Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1, τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Η Φάρμα σε νούμερα

23 στρέμματα

14 παίκτες

1 Αρχηγός

1 Επιστάτης

24 ώρες καταγραφής ημερήσιας δράσης

204 άτομα προσωπικό

8 εξειδικευμένοι συνεργάτες (κτηνίατρος, γεωπόνος κ.ά.)

40 ρομποτικές κάμερες

8 στουντιακές κάμερες

1 στάβλος, με διάφορα ζώα

1 μποστάνι που χρειάζεται καλλιέργεια και βελτίωση από την αρχική του κατάσταση

1 αχυρώνας 600 τ.μ. για αγωνίσματα

1 μεγάλη Αποστολή από τον Επιστάτη με έπαθλο κάθε εβδομάδα

1 Αγώνας Αρχηγίας κάθε εβδομάδα

1 Quiz της Φάρμας κάθε εβδομάδα

1 Αγώνας Ασυλίας κάθε εβδομάδα

1 Παιχνίδι Επάθλου κάθε εβδομάδα

1 αποχώρηση την εβδομάδα μετά από τη Μονομαχία Αποχώρησης

1 νικητής

1 διπλό έπαθλο: 50.000 ευρώ και 1 αυτοκίνητο αξίας 25.000 ευρώ

«Η Φάρμα», με τον Σάκη Τανιμανίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1 τον Μάρτιο.»

Φάρμα αντ1
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις