Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα διάσημοι παίκτες: Οι αλλαγές πριν την πρεμιέρα
LIFESTYLE

Φάρμα διάσημοι παίκτες: Οι αλλαγές πριν την πρεμιέρα

Φάρμα διάσημοι παίκτες: Με συνταγή Survivor θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1.

Με συνταγή Survivor θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1. Παρόλο που σαν ριάλιτι δεν έχουν και τόσες πολλές ομοιότητες, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε αρκετά στοιχεία από το Survivor για να ετοιμάσει τη «Φάρμα» της νέας εποχής. Πρώτη και σημαντική ομοιότητα είναι ότι στο αγροτόσπιτο που έχει στήσει ο ANT1 θα δούμε αρκετά αναγνωρίσιμα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης. Σε αντίθεση με τη «Φάρμα» που βλέπαμε πριν από δεκαπέντε και πλέον χρόνια στο Μega εδώ οι παίκτες είναι κατά κύριο λόγο εκπρόσωποι της showbiz.

Άλλη σημαντική ομοιότητα είναι ότι και εδώ θα υπάρχουν ομάδες, σαν τους διάσημους και τους μαχητές που βλέπαμε στο Survivor. Και βέβαια για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και να έχουν μία άνετη ζωή στη φάρμα θα πρέπει οι 14 παίκτες να φέρουν σε πέρας τις αποστολές που τους αναθέτει η παραγωγή. Η πρώτη ομάδα παικτών ανάμεσα στους οποίους είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου ο Θανάσης Πάτρας και η Ειρήνη Κολιδά ετοιμάζονται να μπουν στο αγροτόσπιτο την επόμενη εβδομάδα. Στο δεύτερο team, όπως λένε οι πληροφορίες, θα είναι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος και ο Παναγιώτης ο τυροκόμος από το GNTM που θα είναι stand by για να μπουν στο παιχνίδι δύο εβδομάδες αργότερα.

Φάρμα: Ποιος θα έχει ρόλο-κλειδί

Οι πληροφορίες θέλουν τις ημέρες προβολής να έχουν κλειδώσει, με δύο επεισόδια μεγάλης διάρκειας, κάθε Παρασκευή στις 22:00 και κάθε Σάββατο στις 21:00. Ο επιστάτης θα έχει σημαντικό ρόλο, θα είναι αυτός που θα δίνει τις δοκιμασίες στους παίκτες και θα αποφασίζει αν τις έκαναν σωστά. Ποιο είναι όμως το πρόσωπο αυτό που επέλεξαν για την συγκεκριμένη θέση;

Ανάμεσα στις αλλαγές όπως όλα δείχνουν, απομακρύνεται το ενδεχόμενο να είναι όλοι οι συμμετέχοντες celebrity και πλέον υπερισχύει ξανά το σενάριο να υπάρχουν και μη επώνυμοι παίκτες. Το τηλεοπτικό κοινό δεν θα έχει δυνατότητα να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη, αυτό θα προκύπτει ανάλογα με τις επιδόσεις των παικτών στις δοκιμασίες και τις σχέσεις που θα αναπτύξουν οι «αγρότες» μεταξύ τους. Η παραγωγή επεξεργάζεται τον τρόπο πως θα αλληλεπιδρά το τηλεοπτικό κοινό με τους συμμετέχοντες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Πάμε Δανάη», ρόλο-κλειδί στη «Φάρμα» θα έχει ο Ηλίας Τσούτσος που είναι ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου της Σκοπιάς Φαρσάλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις