Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών Ζάκυνθος: Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών Ζάκυνθος: Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία

Διακίνηση ναρκωτικών Ζάκυνθος: Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου.

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ζακύνθου, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης και μετά την αξιοποίηση πληροφοριών, η Ασφάλεια Ζακύνθου εντόπισε και συνέλαβε τους τέσσερις ημεδαπούς. Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε δύο οικίες περιοχής της Ζακύνθου όπου διέμεναν οι συλληφθέντες.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, συνολικά, 2.148,5 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, 7,1 γραμμάρια κοκαΐνης, ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης -σοκολάτα, βάρους 1,2 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 3.800 ευρώ, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, πέντε κινητά τηλέφωνα και ένα αυτοκίνητο. Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Κεφαλονιά: Εκλεβαν εξοπλισμό από ξενοδοχειακή μονάδα – Δύο συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ

Με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία, σε βάρος ξενοδοχειακής μονάδας του Ληξουρίου στην Κεφαλονιάς, συνελήφθησαν δυο ημεδαποί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παλικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν το Ι.Χ. φορτηγό στο οποίο επέβαιναν οι δράστες και στο πίσω του μέρος εντόπισαν τον εξοπλισμό που είχαν αφαιρέσει από ξενοδοχειακή επιχείρηση περιοχής του Ληξουρίου, μεταξύ αυτών πόρτες αλουμινίου, καρέκλες και ξαπλώστρες.

Σε έρευνες που ακολούθησαν, σε χώρους ιδιοκτησίας του ημεδαπού, βρέθηκε και κατασχέθηκε επιπλέον εξοπλισμός όπως πόρτες αλουμινίου, μπαλκονόπορτες, πίνακες ζωγραφικής κ.α., ο οποίος είχε αφαιρεθεί από την ίδια ξενοδοχειακή μονάδα, το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Παλικής. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις