Survivor: Αυτή είναι η τελευταία παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι

LIFESTYLE

Survivor: Αυτή είναι η τελευταία παίκτρια που μπαίνει στο ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Survivor: Σε λίγες ημέρες πρόκειται να κάνουν την είσοδο τους στο Survivor οι νέοι παίκτες.

18.02.2021 | 13:41

Σε λίγες ημέρες πρόκειται να κάνουν την είσοδο τους στο Survivor οι νέοι παίκτες, που θα ενταχθούν στις δύο ομάδες. Μάλιστα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», η Έλενα Πολυκάρπου ανέφερε πως η Έλενα Χαμπέρη είναι η τελευταία διαγωνιζόμενη που θα εισβάλει στο Survivor.

«Είναι η τελευταία παίκτρια η οποία έφυγε σήμερα από Ελλάδα, αυτό το κορίτσι θα ανάψει πολλές φωτιές είναι κούκλα. Είναι η μοναδική παίκτρια θεωρώ που έχει ένα πολύ καλό βιογραφικό τι εννοώ, έχει γνωρίσει τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Κάνανε παρέα, έχουν ένα κοινό γνωστό και έτσι έχουν πάρα πολύ καλή επαφή. Είναι τελευταία παίκτρια, την βάλανε χθες αργά το βράδυ στο ξενοδοχείο, μπαίνει σαν αντικατάσταση της Έλενας Μαριπόζα που έφυγε. Η Έλενα είναι γυμνάστρια, είναι από τον Βόλο και είναι σε σχέση».

Ενώ η δημοσιογράφος συμπλήρωσε πότε θα προστεθούν στο Survivor, οι παίκτες που βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο. «Ακόμα δεν έχουν μπει, θα μπούνε σε περίπου 6 ώρες από τώρα οι 4 παίκτες, αυτοί την στιγμή υπάρχουν 5 στον Άγιο Δομίνικο, το κορίτσι θα είναι το έκτο. Θα τους δούμε την Κυριακή τηλεοπτικά, δεν μπορούν να μπουν άλλοι παίκτες».

Survivor αποχώρηση: Εκτός παιχνιδιού ο Περικλής Κονδυλάτος

Το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να αποχωρήσει από το SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο Περικλής Κονδυλάτος. Στον Άγιο Δομίνικο παραμένουν ο Αλέξης Παππάς, ο Κρις Σταμούλης και η Ανθή Σαλαγκούδη. Στη παραλία της Κόκκινης ομάδας, συζητήθηκε το χθεσινό συμβούλιο και η ψηφοφορία, με τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με τον Κώστα Παπαδόπουλο που είπε στον Κόρο που είχε ατομική ασυλία να του πει να τον ψηφίσει.

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «πισώπλατη μαχαιριά». Ο Γιώργος Κόρομι προέβη σε εξηγήσεις φανερά εκνευρισμένος. Παράλληλα σε «πηγαδάκια» άρχισε να γίνεται συζήτηση για την στρατηγική. Παρεξήγηση για την ψηφοφορία υπήρξε και μεταξύ Σοφίας, Τριαντάφυλλου και Κοψιδά και τον λόγο που δεν ψήφισε την Ανθή, όπως έκαναν οι άλλοι έξι. Αυτό που πείραξε περισσότερο την Σοφία ήταν που την χαρακτήρισαν «διπρόσωπη» με τον αρχηγό των κόκκινων να ζητά συγγνώμη. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Περικλής Κονδυλάτος και Ανθή Σαλαγκούδη συζητούσαν για τα όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Στην Μπλε ομάδα η Ελευθερία Ελευθερίου είχε παράπονα από την συμπεριφορά και τα λόγια της Άννας Μαρίας Βελλή, η οποία έριξε «βέλη» στον Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς άσκησε κριτική στην Άννα Μαρία την οποία χαρακτήρισε διπλωμάτισσα.

Survivor: Η κόκκινη ομάδα το έπαθλο επικοινωνίας

Ο στίβος μάχης περιλάμβανε κονταρομαχία πάνω σε μια δοκό ισορροπίας. Σε ένα ντέρμπι, και με το σκορ στο 9-9 η Καρολίνα των κόκκινων νίκησε την Μαριαλένα των μπλε στις γυναίκες με 2-0 ενώ στους άντρες ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε δυο φορές στο νερό τον Νίκο Μπαρτζή με αποτέλεσμα για πρώτη φορά η ομάδα των κόκκινων να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας. Οι Κόκκινοι εκτός από τον αγώνα επικοινωνίας απόλαυσαν λαχταριστό μουσακά συνοδεία αναψυκτικού.

Exit mobile version