MasterChef spoiler: Αυτά είναι τα ζευγάρια μέσα στο σπίτι

LIFESTYLE

MasterChef spoiler: Αυτά είναι τα ζευγάρια μέσα στο σπίτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef spoiler: Το πλεονέκτημα που δίνει η κάρτα ασυλίας.

18.02.2021 | 20:03

Ξεκίνησε από τη Δευτέρα το διαγωνιστικό μέρος του MasterChef 5. Από την πρώτη κιόλας δοκιμασία ο κόσμος έχει βγάλει τα πρώτα συμπεράσματά του για τους φετινούς παίκτες ένω ήδη μιλάμε για κλίκες και πιθανούς έρωτες στο σπίτι. Κακά τα ψέματα αγαπάμε MasterChef αλλά δεν το βλέπουμε ούτε για τα υπέροχα πιάτα, ούτε μήπως κλέψουμε κάποια συνταγή και την κάνουμε σπίτι. Μας αρέσει γιατί οι κόντρες, οι κλίκες, τα πειράγματα μεταξύ παικτών και κριτών είναι αυτό που θέλουμε να δούμε καταβάθος. Και φυσικά από τα πρώτα κιόλας επεισόδια το ριάλιτι μαγειρικής μας δίνει αρκετό ”ψωμί”.

Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου, στο σπίτι του διαγωνισμού έχουν έρθει πολύ κοντά ο Διονύσης Σαρακίνης με την Ανούς Χεριμιάν και ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου. «Ακόμα δεν μπήκαν στο σπίτι και μάθαμε δύο ζευγάρια. Το ένα λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι ο Ιωάννης Αυλωνίτης με τη Μαρία Λαζαρίδου και το επόμενο ζευγάρι που φέρεται να έχει δημιουργηθεί μέσα στο σπίτι του MasterChef είναι ο Διονύσης Σαρακίνης και η Ανούς Χεριμιάν. Λένε, λοιπόν, ότι είναι τα δύο ζευγάρια που θα δούμε να αναπτύσσονται στα επόμενα επεισόδια», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

MasterChef 5: Το πλεονέκτημα που δίνει η κάρτα ασυλίας

Αποκαλύφθηκε στο χθεσινό επεισόδιο το πλεονέκτημα του MasterChef 5, το οποίο η παραγωγή χαρακτηρίζει και το πιο ισχυρό που έχει δοθεί μέχρι σήμερα στον διαγωνισμό. Στην πρώτη δημιουργική δοκιμασία ο σεφ από την Πάτρα, Νίκος Σκορδάκης, ετοίμασε το καλύτερο πιάτο και ήταν εκείνος που πήρε την κάρτα ασυλίας. Μια κάρτα που έδινε όμως στον κάτοχό της και ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που θα επηρέαζε όλο το παιχνίδι, ως το τέλος του «MasterChef 5».

Η ομαδική διαδικασία του «MasterChef 5» προέβλεπε δύο ομάδες με τρεις υπαρχηγούς και μια διαδικασία αλλαγής πόστου. Αφού οι αρχηγοί διάλεξαν τους παίκτες για τις ομάδες τους, όπως έχουμε συνηθίσει στο «MasterChef 5», o Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε το πλεονέκτημα στον Νίκο Σκορδάκη. Ο παίκτης είχε τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα με την οποία θα μαγειρεύει ως το τέλος του παιχνιδιού στο «MasterChef 5». Φυσικά, με αυτό το δεδομένο, έπρεπε να γίνουν ορισμένες ανακατατάξεις, καθώς η «τριάδα της φωτιάς» και η Μαρίνα ήθελαν διακαώς να βρίσκονται στην ίδια ομάδα. Και εκεί είδαμε ένα αλαλούμ με τον Νίκο να ανταλλάσει τον Πάνο με την Μαρίνα, μετά να αλλάζει την Μαρίνα με την Ανούς και αμέσως μετά να αλλάζει την Ανούς με τον Τζιοβάνι.

Πλέον το MasterChef χωρίζεται σε δύο στρατόπεδα με την Κόκκινη και την Μπλε ομάδα που θα είναι αντίπαλες μέχρι το τέλος του μαγειρικού διαγωνισμού. Ο Νίκος παραχώρησε την αρχηγία του στον Αλέξανδρο Ακριτίδη κι η Κόκκινη επέλεξε ως αρχηγό τον Γιάννη Αυλωνίτη. Οι αρχηγοί μπορούν να δοκιμάσουν και να δώσουν συμβουλές αλλά όχι να μαγειρέψουν κι οι υπαρχηγοί που θα είναι τρεις σε κάθε ομάδα θα μπορούν να επιβλέπουν είτε το κρέας είτε το ψάρι είτε το γλυκό από την μαγειρική δοκιμασία που ετοιμάζεται με τρία πρωτότυπα αλλά και τρία αντίγραφα πιάτα.

MasterChef 5: Το απίστευτο σχόλιο του Σάκη Ρουβά

O Σάκης Ρουβάς είναι γνωστό ότι λατρεύει τη μαγειρική. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην παρακολουθεί Masterchef. Έτσι το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε ένα επικό σχόλιο, καθώς σε ένα χιουμοριστικό στιγμιότυπο του «Masterchef» οι τρεις κριτές τραγουδούν ένα δικό του κομμάτι και μιμούνται τις κινήσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Ιωαννίδης τραγουδά το «Άντεξα», προσαρμόζοντας τους στίχους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μιμείται τις κινήσεις του Σάκη Ρουβά και τους ρωτάει αν είναι έτοιμοι, ενώ ο Σωτήρης Κοντιζάς έχει λιώσει στα γέλια. Το εν λόγω στιγμιότυπο κυκλοφόρησε στα social με τη λεζάντα «Οι κολλητοί που είναι… κρυφο-Ρουβίτσες», με τον Σάκη Ρουβά να το αναδημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram, σχολιάζοντας: «Μπορείτε και καλύτερα». Μάλιστα, το αναδημοσίευσαν και οι σεφ με τη σειρά τους, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να λέει: «Κ. Ρουβά, μέχρι εκεί σηκώνεται το πόδι… Δεν πάει άλλο…».

Exit mobile version