Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα spoiler αλλαγές: Οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής
LIFESTYLE

Φάρμα spoiler αλλαγές: Οι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής

Φάρμα spoiler αλλαγές: Με συνταγή Survivor θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1.

Με συνταγή Survivor θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες η «Φάρμα» στον ΑΝΤ1. Παρόλο που σαν ριάλιτι δεν έχουν και τόσες πολλές ομοιότητες, το κανάλι του Αμαρουσίου πήρε αρκετά στοιχεία από το Survivor για να ετοιμάσει τη «Φάρμα» της νέας εποχής. Πρώτη και σημαντική ομοιότητα είναι ότι στο αγροτόσπιτο που έχει στήσει ο ANT1 θα δούμε αρκετά αναγνωρίσιμα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης. Σε αντίθεση με τη «Φάρμα» που βλέπαμε πριν από δεκαπέντε και πλέον χρόνια στο Μega εδώ οι παίκτες είναι κατά κύριο λόγο εκπρόσωποι της showbiz.

Άλλη σημαντική ομοιότητα είναι ότι και εδώ θα υπάρχουν ομάδες, σαν τους διάσημους και τους μαχητές που βλέπαμε στο Survivor. Και βέβαια για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην και να έχουν μία άνετη ζωή στη φάρμα θα πρέπει οι 14 παίκτες να φέρουν σε πέρας τις αποστολές που τους αναθέτει η παραγωγή. Η πρώτη ομάδα παικτών ανάμεσα στους οποίους είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου ο Θανάσης Πάτρας και η Ειρήνη Κολιδά ετοιμάζονται να μπουν στο αγροτόσπιτο την επόμενη εβδομάδα. Στο δεύτερο team, όπως λένε οι πληροφορίες, θα είναι ο σχεδιαστής Ερωτόκριτος και ο Παναγιώτης ο τυροκόμος από το GNTM που θα είναι stand by για να μπουν στο παιχνίδι δύο εβδομάδες αργότερα.

Σάκης Τανιμανίδης

Φάρμα: Στη δημοσιότητα το πρώτο trailer

Αντίστροφα μετρά πλέον ο χρόνος για την μεγάλη πρεμιέρα του νέου τηλεοπτικού ριάλιτι του Αντ1 ”Φάρμα”. Το κανάλι μάλιστα έδωσε σήμερα το πρώτο επίσημο trailer. «Μια ειδυλλιακή τοποθεσία. Βαθιά μέσα στο δάσος, σε ένα ξέφωτο ανάμεσα σε έλατα. Ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων. Εκεί, βρίσκεται «Η Φάρμα».

Εκεί, 14 παίκτες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν; Διαφορετικές προσωπικότητες, δύσκολες δοκιμασίες, καθημερινές ανατροπές. «Η Φάρμα», που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1, τον Μάρτιο, και μας αποκαλύπτει έναν άλλο κόσμο. Έναν κόσμο μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, όπου η ανθρώπινη δύναμη αναμετράται με τη δύναμη της φύσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις