Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Europa League: Πρώτο βήμα
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Europa League: Πρώτο βήμα

Ολυμπιακός - Europa League: Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την PSV Αϊντχόβεν στο “Καραϊσκάκης” για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των “32"

ΟλυμπιακόςEuropa League: Στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις επιστρέφει ο Ολυμπιακός σήμερα το βράδυ και υποδέχεται την Αϊντχόφεν (19:55, Cosmote Sport 2). Παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της φάσης των “32” του Europa League. Στο “Καραϊσκάκης” οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση και να κάνουν την ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να ξεχαστεί. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να ποντάρει στον τιμωρημένο Ρούμπεν Σεμέδο. Πρόβλημα που ήταν γνωστό πάντως, σε αντίθεση με την διαφαινόμενη αρχικά απουσία του Εμβιλά. Πρόβλημα που δεν υφίσταται πια και επιτρέπει στον Πορτογάλο να τον επαναφέρει στα αγωνιστικά του πλάνα. 

Ο Πορτογάλος κόουτς έχει πολύ δυνατή 11άδα και αναμένεται να παίξει με 4-2-3-1 και τους Σα – Λαλά, Παπασταθόπουλο, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Καμαρά, Μπουχαλάκης – Μπρούμα, Βαλμπουενά, Μασούρα – Ελ Αραμπί. Την αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης και Χασάν.

δυο απουσιες η Αιντχοβεν

Ολυμπιακός – Europa League: Η PSV Αϊντχόβεν

Για την ολλανδική ομάδα ο προπονητής της, ο Ρότζερ Σμιντ, έχει δύο προβλήματα να αντιμετωπίσει. Είναι αναγκασμένος να καταστρώσει τα πλάνα του με τις απουσίες των μεσοεπιθετικών Γκακπό και Ιχατάρεν. Το ευτύχημα γι αυτόν είναι πως έχει τεθει στη διάθεσή του και υπολογίζεται ο Μάριο Γκέτσε. Ετσι η PSV αναμένεται να παραταχτεί με 4-2-2-2 και τους Εμβογκό – Ντάμφρις, Τέζε, Μποσκαλί, Μαξ – Ροσάριο, Σανγκαρέ – Γκουτιέρες, Μάουρο Τζούνιορ – Μάλεν, Ζάχαβι. 

δράση για το Europa

Δείτε ακόμη: 

Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη Σεβίλλη
Ρεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 
Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις