CHL – Πόρτο vs Γιουβέντους: Ανοιχτά όλα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

CHL – Πόρτο vs Γιουβέντους: Ανοιχτά όλα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

CHL - Πόρτο vs Γιουβέντους: Οι Πορτογάλοι κέρδισαν 2-1 την κακή Βέκια Σινιόρα και μπορούσε και μεγαλύτερο και καθαρό σκορ ενόψει του επαναληπτικού

18.02.2021 | 00:06

CHLΠόρτο vs Γιουβέντους: Η Πόρτο πήρε τη νίκη 2-1 με τη Γιουβέντους, αλλά είχε ευκαιρία να αγκαλιάσει την πρόκριση και την έχασε. Βρήκε σε κακή μέρα τη Βέκια Σινιόρα και δεν την καθάρισε, αυτό ίσως της κοστίσει τη θέση στα προημιτελικά. Με την μισή φάση στο ξεκίνημα του ματς και πριν καν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα ο  Μπεντανκούρ έκανε τραγική λάθος μπαλιά προς τον Σέζνι και ο Ταρεμί με προβολή έβαλε το πρώτο γκολ του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με τον Κριστιάνο σε κάκιστη μέρα η Γιούβε ηταν ακίνδυνη και το 1-0 για τα πρώτα 45’ της περιποιεί τιμή.

Στην επανάληψη, με τον ίδιο τρόπο, σε μισό λεπτό, η Πόρτο έβαλε πλώρη για μεγάλη νίκη και μισή πρόκριση. Ο Μαρεγκά με πλασέ πέτυχε το 2-0 και άγγιξε και το 3-0 με τον Κορόνα. Η Γιουβέντους δεν είχε καθόλου καλή αγωνιστική εικόνα και τελικά είχε την τύχη και την ικανότητα να μειώσει. Με το γκολ να έρχεται από το τέλειο σκαφτό σουτ του Κιέζα στο 82’. Γκολ που μπορεί να είναι το κρίσιμο στην μάχη της πρόκρισης. 

CHL – Πόρτο vs Γιουβέντους: Ανοιχτά όλα 

Αυτή η νίκη ήταν η πρώτη της Πόρτο κόντρα στη Γιουβέντους. Όμως και ο Αντρέα Πίρλο μολονότι δεν μπορεί να είναι στο ελάχιστο ικανοποιημένος, είδε το γκολ του Κιέζα να αφήνει ανοιχτή την πρόκριση. 

Πόρτο (Κονσεϊσάο): Μαρκεζίν, Πέπε, Μπεμπά, Μαναφά, Ζαϊντού, Ουρίμπε, Ολιβέιρα (90’ Κοσνεϊσάο), Κορόνα (90’ Λουμ), Οτάβιο (57’ Λουίς Ντίας), Ταρεμί, Μαρεγκά (66΄ Γκρούγιτς)

Γιουβέντους (Πίρλο): Σέζνι, Κιελίνι (34’ Ντεμιράλ), Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Αλεξ Σάντρο, Μπεντανκούρ, ΜακΚένι (63’ Μοράτα), Ραμπιό, Κουλουσέφσκι (77′ Ράμσεϊ), Κιέζα, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Δείτε ακόμη: 

Ο Τσιτσιπάς επική νίκη 3-2 το Ναδάλ, πέρασε στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν!
Εχασε τα λόγια του ο Τσιτσιπάς από την ευτυχία μετά το τέλος του προημιτελικού
Ο Μίδας της ρακέτας, αμέτρητα τα κέρδη από την πορεία του Τσιτσιπά στα κορτ
Exit mobile version