Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Μετά το χιονιά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Μετά το χιονιά!

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Απόλλων Σμύρνης και Λαμία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πρώτο ματς μετά την επέλαση του χιονιά στην Αττική

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Σε εξ αναβολής παιχνίδι για την Σούπερ Λιγκ, στις 17.15 στη Ριζούπολη ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τη Λαμία. Είναι ένα ματς που δεν είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Ο αγωνιστικός χώρος της Ριζούπολης καθαρίστηκε από το χιόνι και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Για τους γηπεδούχους ο Αργεντινός χαφ Κολ και ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Μαρκ Φερνάντεθ δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμών. Και αφήνουν δυσαναπλήρωτα κενά στην Ελαφρά Ταξιαρχία. 

Η Λαμία θα παραταχτεί στο αποψινό ματς χωρίς τον Βασιλακάκη , ενώ  νοκ άουτ παραμένει και ο Τιρόνε. Στον αντίποδα, επανέρχονται οι Σκόνδρας και Μπεχαράνο. Εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης ή τακτικής έμειναν ο Σαραμαντάς και οι  Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Χατζηστραβός. 

ακυρωθεν γκολ ειχε ο Αστερας

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Ο γολγοθάς

Για τη Λαμία το σημερινό παιχνίδι θα είναι το ξεκίνημα ενός πραγματικού αγωνιστικού… Γολγοθά. Για να μπορέσει να καλύψει όλες τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, αλλά και τα παιχνίδια που έχεις εκκρεμότητα η ομάδα από την Φθιώτιδα θα αναγκαστεί να δώσει σε 24 μέρες οχτώ επίσημα ματς. Ενώ φυσικά αυτός ο αριθμός μπορεί να αλλάξει, αναλόγως μα το τι θα αποφανθούν οι θεσμοί για το παιχνίδι που ποτέ δεν ξεκίνησε με την ΑΕΛ. Σε κάθε περίπτωση, με την κλήρωση των πλέι οφ-πλέι άουτ στις 14/3, όλα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί ως τότε για να επικυρωθεί η βαθμολογία. 

Στο γήπεδο της Ριζούπολης το διπλό του Αστέρα

Δείτε ακόμη: 

Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη Σεβίλλη
Ρεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 
Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις