Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Διπλό ζωής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Διπλό ζωής!

Σούπερ Λιγκ - Εξ αναβολής: Η Λαμία πήρε νίκη-μισή παραμονή, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός, προσπέρασε τον Παναιτωλικό και είναι 12η με δύο ματς λιγότερα!

Σούπερ ΛιγκΕξ αναβολής: Η Λαμία κάνει τον υπέρ πάντων αγώνα να απεγκλωβιστεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και πέτυχε τεράστιας αξίας νίκη στη Ριζούπολη. Πέρασε με νίκη 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, τον οποίο δεν βυθίζει ακριβώς σε κρίση. Αλλά σε κάθε περίπτωση τον αφήνει να αναζητά με εσωστρέφεια τις πταίει που δεν κέρδισε από σήμερα ουσιαστικά τη θέση του στην επόμενη Σούπερ Λιγκ.

Αμφότερες οι ομάδες μπήκαν διστακτικά στο ματς. Ο Απόλλων ελαφρώς καλύτερος, αλλά ουσιαστική ευκαιρία δεν έκανε. Η Λαμία με έμφαση στην άμυνα, στη διαφύλαξη του μηδέν στα μετόπισθεν. Η φάση που σημάδεψε το ματς, όμως έγινε στο 32’. Από μονομαχία των Φατιόν και Αραμπούλι, ο πρώτος έκανε χέρι στην περιοχή και παραχώρησε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος ο Αραμπούλι και ευστόχησε απέναντι από τον Βέρχουλστ για το 1-0. Σκορ που σφράγισε και το ημίχρονο, αφού τα συνεχόμενα λάθη δεν επέτρεψαν μεγάλες φάσεις και γκολ. 

από μία κόκκινη κάθε ομάδα

Σούπερ Λιγκ – Εξ αναβολής: Το β’ ημίχρονο

Στην επανάληψη ο Απόλλων ξεκίνησε προσπαθώντας να πιέσει και να ισοφαρίσει. Στο 56’, όμως, το σουτ του Μπεντινέλι έβγαλε σε κόρνερ ο Επασί και χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ατυχή κατάληξη για τον Απόλλωνα είχαν και οι προσπάθειες για γκολ των Φατιόν (65’), Ντάουντα (71’), Σλίβκα (75’). Η Λαμία θωράκισε τα νώτα της με τρίτο στόπερ μετά το 75’ και το ματς πήγε στη λήξη χωρίς άλλο τέρμα. Μολονότι η Λαμία ολοκλήρωσε με παίκτη λιγότερο το ματς λόγω αποβολής του Ρόμανιντς στο 87’.

Το φιλμ του αγώνα: 

ΓΚΟΛ: Αραμπούλι 32’

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Τσαμπούρης (89’ από τον πάγκο) – Ρόμανιτς 87’

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζαχαριάδης. ΒΟΗΘΟΙ: Χασάν, Καρσιώτης. VAR: Διαμαντόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούτσιτς, Λισγάρας, Κάλισιρ (Ντομίνγκες 86’), Τσαμπούρης (Μπεξεβανίδης 76’), Τσιλούλης, Φατιόν (Μουνιέ 76’), Σλίβκα, Τομάς, Ιωαννίδης, Ντάουντα.

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνες, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς (Μπιάρνασον 90’), Αραμπούλι (Τζέιμς 73’), Ρόμανιτς, Καραμάνος (Μπα 82’).

πέρασε 12η η Λαμία

Δείτε ακόμη: 

Με δύο γκολ Χάαλαντ η Ντόρτμουντ 3-2 στη Σεβίλλη
Ρεκόρ με 14,60μ. Η Παπαχρήστου με φόντο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 
Τέλος από ΑΕΚ, ανακοινώθηκε στη Χάιντουκ ο Μάρκο Λιβάγια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις